Življenjski slog
SREČALI SMO SE Z NIZOZEMSKO DRUŽINO, KI JE NEDAVNO KUPILA PRVO PRIKOLICO, SKORAJ POVSEM NOVO ADORO.

Mnenje kupcev, ki so prvič kupili prikolico

kidslovetravel.net
»SMO KEVIN, AAFJE, FLORIS (8) IN LOTTE (7). SKUPAJ POTUJEMO PO SVETU Z LETALOM, AVTOMOBILOM IN AVTODOMOM. OBISKALI SMO ŽE VEČ KOT 50 DRŽAV. V ZADNJIH LETIH SMO ODKRIVALI EVROPO MED ČUDOVITIMI POČITNICAMI, IZKORIŠČENIMI ZA KAMPIRANJE, IN ŠE ZDALEČ NISMO KONČALI! PA SMO ŠLI, PRVIČ NA POT Z NAŠIM HIPIJEVSKIM AVTODOMOM. BIL JE VELIK, RDEČ AVTOBUS. TRI TEDENE SMO POTOVALI PO FRANCIJI IN ŠPANIJI. BILO JE FANTASTIČNO, ČEPRAV SO NAS DOLOČENE STVARI TUDI RAZOČARALE ... IZKAZALO SE JE, DA GA Z NAŠIMI DESKAMI NA STREHI NE SMEMO PARKIRATI NIKJER BLIZU PLAŽE. AVTODOM JE ZA KAJ TAKEGA PREVELIK. ŽAL SMO MORALI IZPUSTITI LEPE FRANCOSKE SREDNJEVEŠKE VASI, KER SO BILA PARKIRNA MESTA PREMAJHNA. NAVSEZADNJE PA TUDI OBISK STRANIŠČA IN PRHANJE Z NAŠIM HIPIJEVSKIM AVTOBUSOM V RESNICI NISTA BILA MOŽNA, KAR SE JE IZKAZALO ZA ZADNJO OVIRO, OB KATERO SMO SE SPOTAKNILI.

Avtodom torej prodamo. Kaj pa zdaj? Obožujemo kampiranje. Radi preživljamo čas zunaj, v naravi, kjer lahko otroci tekajo naokoli in sklepajo nova prijateljstva. Rešitev za nas je prikolica, in to precej nova prikolica z vsem razkošjem, ki spada zraven. Prikolico lahko preprosto pustimo v kampu in se z avtom odpeljemo do plaže ali slikovitega mesteca.Najprej se odpravimo do številnih zastopnikov za prikolice, kjer si ogledamo vse vrste znamk in se zaljubimo v Adrijo. Prikolice so opremljene v svetlih, naravnih odtenkih in imajo vse, kar potrebujemo. Čeprav sprva iščemo prikolico s pogradom za otroke, nam prijazen zastopnik pove, da bodo naši otroci naslednje leto verjetno želeli spati v šotoru in da pogradi zasedejo veliko prostora. Odločimo se torej za prikolico s fiksno posteljo in okroglim sedežem, ki se ga da spremeniti v veliko posteljo, če bi otroci želeli še eno leto spati v notranjosti.Prikolica mora imeti tudi velik hladilnik, da nam ne bi bilo treba vsak dan v trgovino, pa seveda tudi stranišče in lepo prho.

Ko stopim v Adrijino Adoro, me takoj prepriča! Ta vrsta prikolice ima panoramsko streho! Cela sprednja stran je pravzaprav okno, zaradi katerega je notranjost zelo svetla in lahko ponoči opazujete zvezde kar iz postelje. Kako kul!

Trenutno je prikolica za nas popolna izbira, saj nam je zdaj na voljo najboljše iz obeh svetov: luksuzna zasebna hiša na kolesih, ki jo lahko postavimo na najlepših mestih, in avto, s katerim lahko raziščemo okolico, se odpravimo deskat in odkrivamo čudovite skrite kraje.