Prikolice
LUKSUZNA SERIJA

Nagrajena astella, a krajša.

Astella. Luksuzna prikolica ali mobilna hiška? Ker jo lahko vlečete kot navadno prikolico ali postavite kot statično mobilno hiško, ki jo lahko enostavno premaknete takrat, ko želite, je morda oboje. Zdaj je seriji bogatejša za bolj kompakten tloris, ki je krajši, a ima enako mero očarljivosti.

»Veseli smo, da Adrijina Astella prejema tako prestižne nagrade; to je velik poklon nadarjenim članom celotne ekipe, ki stoji za projektom.
Z Astello smo dali nov pomen konceptu luksuznih počitnic, saj omogoča najboljšo možno izkušnjo v prikolici in vsebuje najboljše elemente mobilne hiške.
Astella je privlačna kupcem, ki želijo najboljšo možno
počitniško izkušnjo v lastnem počitniškem domovanju na fiksni lokaciji ali v premični enoti, ki jo lahko vlečejo sami.«

Matjaž Grm
izvršni direktor sektorja za prodajo in trženje v družbi Adria Mobil

NOV TLORIS 644 DP

Najnovejši tloris je zasnovan za dve osebi in se ponaša z vsem izjemnim udobjem in praktičnostjo, ki ju pričakujete. Ker je krajša, je tudi vleka lažja.

Vsi tlorisi modela Astella imajo podrobne izboljšave: nove Adrijine digitalne in svetlobne nadzorne plošče, nameščene zadnje luči HELLA in majhne spremembe pohištva, vključno s preoblikovano rešitvijo sedežne skupine v modelu 904HP. Adrijina mobilna aplikacija za pametni nadzor MACH je na voljo tudi pri modelu Astella.

NAGRADE

Nagrada Red Dot Design Award 2020 za izjemno oblikovanje.

Nagrada na tekmovanju ABC za najboljšo avtomobilsko blagovno znamko »Best of the Best« 2020 Nemškega sveta za oblikovanje.

Evropske nagrade za inovacije 2020 za kategoriji »Splošni koncept« in »Tloris«.

Astella ima štiri tlorise za luksuzno nastanitev za od dve do šest oseb.

Popolna poudba tlorisov

Odkrijte več o