Življenjski slog

Dobro izkoristite
svoj prosti
čas.

Ustvarjeno v sodelovanju s kupcema vozila Adria, Frodejem in Gro Nikolaisen

»V naravi doživljava najlepše trenutke. Obožujeva preživljanje časa na prostem. Fino je biti v čudovitem okolju in uživati v dragocenih urah na vrhu neba s čudovitim razgledom.«

AVTODOM NAMA OLAJŠA ŽIVLJENJE – Z NJIM SE LAHKO ODPRAVIVA, KAMOR ŽELIVA, IN NIČ NI LEPŠEGA OD SVOBODNEGA KAMPIRANJA, KO SVA LAHKO V STIKU Z NARAVO.

Živiva v majhnem kraju Bjerkvik na severu Norveške. Srečo imava, da naju vse naokrog obkroža izjemna narava, v kateri lahko svobodno kampirava. Predstavljajte si, da se vsak dan zjutraj zbudite in vas skozi okno spalnice pričaka vedno nov razgled. Tu se nov pohod po gorah začne tik pred vrati. najin moto je: »nikoli ne pozabi, da je prosti čas tisto, kar res šteje.« Takšen je življenjski slog uporabnikov vozil za prosti čas. Avtodom uporabljava od konca aprila do konca septembra. Ob koncu tedna se ne odpraviva zelo daleč od doma, recimo največ štiri ure vožnje v eno smer.

Srečo imava, da lahko zlahka obiščeva nekatere najlepše kraje severne Norveške, recimo kraje, kot so Vesterålen, Lofotski otoki, Steigen in Senja. Te destinacije so med obiskovalci Norveške priljubljene.Med dopustom večinoma potujeva po Norveški, včasih pa tudi po sosednjih Švedski in Finski. Vedno se trudiva najti svoj nov najljubši kraj! Dopust je kot zelo dolg konec tedna, saj lahko takrat počneva tisto, kar najbolj ceniva.

PO POHODU V GORAH NI NIČ LEPŠEGA, KOT NAJTI JEZERO IN SE SKOPATI V OSVEŽUJOČI VODI, ZATO IMAVA V NAHRBTNIKU VEDNO TUDI MILO IN BRISAČO. KO SE VRNEVA V AVTODOM, MORAVA SAMO POISKATI UDOBEN STOL IN SI NATOČITI PIJAČO, NATO PA PRIŽGATI ŽAR IN KAJ DOBREGA SKUHATI. OBOŽUJEVA PEKO NA ŽARU NA OGLJE, SAJ JE HRANA Z NJEGA VEDNO OKUSNEJŠA.

Najin Sonic naju popelje na nove ceste, po nove izkušnje. Odpraviva se proti živahnim mestom, fjordom, goram in življenju na prostem. Izleti v mesta so super! Uživava v koncertih, muzejih ter dobri hrani in pijači v prijetnih restavracijah ter poskušava začutiti utrip mestnega življenja.

Pa tudi lene dneve si privoščiva, ko preprosto uživava v prostem dnevu, se sproščava, prebereva kakšno knjigo, poslušava glasbo in uživava skupaj, daleč od napornih dni v službi in doma. Če je slabo vreme, si na televiziji ogledava kak film na Netflixu in uživava v najinem vzdušja polnem in čudovitem domu na kolesih. Avtodom nama omogoča vse, kar potrebujeva za udobno in razkošno preživljanje prostega časa.

In ne pozabite, največ šteje prav vaš prosti čas.

ODKRIJTE GALERIJO
BESEDA ALI DVE O NAJU

Frode Nikolaisen je poročen z Gro Nikolaisen, oba sta stara 54 let. Gro je včasih delala kot medicinska sestra, Frode pa je bil zaposlen v norveški vojski. Živita v Bjerkviku, na severu Norveške. Lastnika Sonica.

Pridružite se Frodeju:

@frode_nikolaisen