Navdih za vaše dogodivščine

Neodvisno potovanje z vozilom za prosti čas, kjer se ravnate po lastnem urniku in spite v lastni postelji, je izjemno osvobajajoča izkušnja.

Dobro izkoristite svoj prosti čas, zgodba kupca z Norveške, s katero popolnoma ujame bistvo tega stavka, in Ljubezen na prvi pogled, kjer najdete koristne nasvete za nakup svoje prve prikolice. V vozilu Compact smo iskali la dolce vita.

Pokukali smo v nov Fiat Ducato in našo novo generacijo Sonica, pri katerem so v enem vozilu združeni slog, zmogljivost in udobje. Ogledali smo si tudi nove modele Axess iz najbolj prodajanih serij Matrix in Coral, pri katerih je za ugodno ceno na voljo veliko izbire.

Adria je vodilna na cvetočem trgu vanov za kampiranje, zato smo si podrobno ogledali vse štiri nove modele Twin Sports. Označene proge pa smo zapustili za Zimske pravljice s smučmi za freeride znamke Elan.

Pokukali smo tudi v novo generacijo prikolice Alpine in si ogledali edinstvene tlorise v Adori. Ali sta lahko trpežnost in eleganca združena v eno, razkriva novi Action Sport.

Odkrivali smo tudi, kako oblikovanje letal vpliva na oblikovanje nove generacije prikolic, in se odpravili glampirat v reciklirano prikolico, ki predstavlja zanimiv del zgodbe o trajnosti.

Adrijin ambasador Primož Roglič, eden najboljših kolesarjev na svetu, se je spominjal burnih dvanajstih mesecev na poti.

Želim vam veliko užitka pri branju!

Neil Morley, urednik

Adria. Navdih za vaše dogodivščine.