Vani za kampiranje
TWIN SPORTs

Športen ali družinski van? Oboje.

Ti novi vani ne bodo navdušili samo zaljubljencev v šport, ampak so odlična izbira tudi za družine. Otrokom bo všeč zgornji spalni predel, ki je sestavni del dogodivščine.

NOVA GENERACIJA MODELOV TWIN SPORTS

Prvi modeli Twin Sports, ki so bili predstavljeni leta 2020, so se izkazali za tako priljubljene, da so bili takoj razprodani, zato je zdaj na voljo povsem nova serija.

Vozila so zgrajena na novem Fiat Ducatu, imajo belo ali temnosivo dvižno streho in so na voljo s štirimi različnimi tlorisi.

Vsi modeli imajo domiselno dvižno streho, zaradi katere je prostor večji, in prepoznavne Adrijine elemente, kot sta edinstvena zasnova strehe SunRoof® in odprta, mansardna zasnova kabinskega prostora, zaradi katerih so bila prvotna vozila Twin tako priljubljena.

MEHANIZMI DVIŽNE STREHE

Dinamično oblikovana, robustna dvižna streha iz lahkega materiala GFK je povezana s streho SunRoof in dodatno strešno opremo.

Sleeping Compartment

Removable tent for cleaning, storing and recycling.
Acrylic-based materials, for insulation, water resistance and breathability. Fixed mosquito screens, front screen can be opened.120x200cm compartment with comfortable bed, storage space, USB ports and lights.

Adria MACH

Smart control mobile application controls key functions, monitors utilities, gives access to user manuals, navigation data and Mobile Office functions, from the convenience of your smart phone or tablet.  Pre-installation as standard. MACH or MACH Plus, as options.

Climate Control

Heating by Truma and Webasto.

NOTRANJOST MODELA TWIN SUPREME S PREDNOSTMI ODPRTE ZASNOVE NOTRANJOSTI S STREHO SUNROOF IN MANSARDNIM PROSTOROM V KABINI.

• Adria exclusive design SunRoof and window.
• Pop-top sleeping compartment with lights, USB ports.
• Cabin-loft open plan design interior.
• Adria digital controller for key functions.
• Onyx interior design with ‘glossy white’ furniture.
• Dinette with expandable table.
• Kuhinja s štedilnikom z dvema gorilnikoma, pomivalnim koritom in velikim kompresorskim hladilnikom.
• Velika zakonska postelja ali enojni postelji s kakovostno vzmetnico v zadnjem delu.
• Dvojna kopalnica z vrtljivo steno.
• Velika garaža v zadnjem delu z namenskim prostorom za shranjevanje.

TLORISI

Zdaj obstajajo štirje modeli: 640 SLB, 640 SGX in 640 SG (vsi z dolžino 6,363 metra) ter 600 SPB (z dolžino 5,998 metra).

600 spb

600 SPB Ta tloris ponuja zakonsko posteljo v zadnjem delu in strešno spalnico, zaradi česar je odlična rešitev za družine ali dva para.

640 slb

640 SLB Ta tloris ponuja enojni postelji v zadnjem delu in strešno spalnico, zaradi česar je odlična rešitev za družine.

640 sgx

640 SGX Prvi tloris Twin Sports s strešno spalnico in praktično dvižno posteljo v zadnjem delu, zaradi česar boste pridobili izredno velik in prilagodljiv prostor za shranjevanje v zadnjem delu.

640 sg

640 SG Inovativni novi tloris s spalnico pop-top, odstranljivima enojnima posteljama v zadnjem delu in edinstvenimi rešitvami za shranjevanje.

Odkrijte več o