Avtodomi in vani za kampiranje
NOVI FIAT DUCATO

Moč za vašo naslednjo dogodivščino.

Naši avtodomi in vani za kampiranje imajo zdaj novo bazno vozilo Fiat Ducato z novim srcem, telesom in možgani oziroma najnovejšim slogom, zmogljivostjo, udobjem in varnostjo.
Vsi modeli Axess, s katerimi za svoj denar dobite več, so na voljo tudi na Citroen Jumperju.

VEČJA ZMOGLJIVOST

Želite več zmogljivosti? Z novimi Fiatovimi motorji Multijet 3 z delovno prostornino 2,2 l in različicami s 120, 140, 160 in 180 konjskimi močmi ter navorom od 320 do 450 nm, odvisno od modela, pričakujte robustnejšo zmogljivost. Novi motorji so v celoti skladni s standardom Euro6 in imajo dodaten injektor za urejo za poobdelavo sistema, zaradi česar so tudi učinkovitejši. Ročno ali samodejno?
Na izbiro je 6-stopenjski ročni ali 9-stopenjski avtomatski menjalnik (od 140 konjskih moči naprej).

VEČ UDOBJA

Greste kam, kjer bo vroče? Ročna klimatska naprava je zdaj serijska, učinkovit samodejni sistem pa je izbiren. Tudi ogrevalni sistem je dober. Vas čaka dolga vožnja? Izbirajte med novimi informacijsko-razvedrilnimi sistemi in zvočniki, vključno z 10-palčno radijsko
NAV-enoto HD na dotik in dodatnim modulom Telematics.
Morate napolniti telefon in nekam shraniti opremo? Več polnilnih mest in vhodov USB, vključno z možnostjo brezžičnega polnjenja in boljšim prostorom za shranjevanje.

VEČ SLOGA

Si želite malce več italijanskega sloga? Spremenjen sprednji del z novo rešetko in večjim logotipom Adria ter LED-žarometi, ki so za 30 % zmogljivejši od halogenskih, in izbirnimi meglenkami, ki zavijajo skupaj z vami. V notranjosti je še lepše kot prej, saj so na voljo novi volani in prijetne podrobnosti, kot so glava prestavne ročice in zračniki. Na voljo so sodobna bela notranja osvetlitev in nove vratne plošče, več prostora za shranjevanje, novi instrumentni sklopi in izboljšane informacije za voznika.

VEČ VARNOSTI

Bi se radi počutili bolj brezskrbno? Več varnostnih funkcij z novim opomnikom za varnostni pas in električnim servovolanom, ki serijsko pomagata pri vožnji, nadzoru ohranjanja vozila na voznem pasu in učinkoviti porabi goriva. Za lažjo vožnjo izberite elektronsko parkirno zavoro, sistem za odklop akumulatorja in možnost zagona brez ključa.
Na voljo je veliko varnostnih pripomočkov za vožnjo, vključno z elektronskim nadzorom stabilnosti, nadzorom zaviranja z zaznavanjem pešcev, prilagodljivim tempomatom, inteligentnim sistemom za uravnavanje hitrosti in zaznavanjem utrujenosti voznika.

CitroËn Jumper

Pri številnih Adrijinih vozilih je mogoče kot bazno vozilo izbrati tudi Citroen. Jumper ima najnovejše učinkovite motorje Euro6.3 HDi in dobro kombinacijo funkcij po ugodni ceni. Na voljo je veliko standardne opreme, vgrajena pa sta tudi ročni 6-stopenjski menjalnik in velik, 90-litrski rezervoar za gorivo.

Pri svojem Adrijinem zastopniku vedno preverite pakete, možnosti in skladnost z vozili za posamezne avtodome in vane za kampiranje Adria, saj se lahko razlikujejo od modela do modela.
Za več informacij obiščite sl www.adria-mobil.com

Odkrijte več o