Prikolice
NOVA GENERACIJA ADORE

Tlorisi, zasnovani po vaši meri.

Adora, najbolj znana po svoji čisti, aerodinamični zunanji zasnovi, velikem panoramskem oknu ter elegantni in udobni notranjosti, je na voljo v več različnih tlorisih. Na voljo je z do 14 evropskimi in 4 britanskimi inovativnimi tlorisi, edinstveno zasnovanimi za Adoro:

»Model adora je imel vedno največja panoramska okna na tržišču prikolic, nova povezana oblika pa je zdaj še večja in v prikolico spusti neverjetno svetlobo ter ustvari občutek prostornosti, ki omogoča pravo atrijsko bivanje.«

Erna Povh.
produktna vodja za Adrijine prikolice

»Posebno pozornost smo namenili udobju in vzdušju ter podrobnostim. res udobne postelje in sedišča, pametna, prilagodljiva osvetlitev v vseh bivalnih prostorih in nov zvočni sistem s skritimi zvočniki.«

Erna Povh.
produktna vodja za Adrijine prikolice

V modelu Adora z elegantno notranjostjo, večjimi prostori in domačnim vzdušjem se boste počutili kot doma. Kuhinja je ustvarjena po navdihu najboljših domačih kuhinj, kopalnica pa je takšna kot v butičnem hotelu.

Prejemnica evropske nagrade za inovacije za zunanjo zasnovo.

EDINSTVENI TLORISI

Adora ima tlorise, ki bodo všeč parom, družinam in skupinam. Prikazan tloris 613 PK je resnično inovativna odlična izbira, omogoča spanje sedmim osebam.

Popolna ponudba tlorisov

Odkrijte več o