Življenjski slog
KAJ MORATE UPOŠTEVATI PRI NAKUPU SVOJE PRVE PRIKOLICE?

Ljubezen na prvi pogled.

Dopustovanje v prikolici je spet kul! Zanimanje za nakup prikolic se je okrepilo že v času pandemije, saj so ljudje začeli iskati nove rešitve za preživljanje dopusta. Številni novinci, zlasti družine z mlajšimi otroki, prvič postajajo lastniki prikolice.

- Strokovno mnenje -

NEODVISNI NOVINAR ANDREW DITTON, KI PRIKOLICE UPORABLJA ŽE VSE SVOJE ŽIVLJENJE, VAM SVETUJE, NA KAJ MORATE BITI POZORNI PRI NAKUPU SVOJE PRVE PRIKOLICE.

Andrew Ditton je znan in cenjen britanski novinar, ki piše članke o dopustovanju v prikolici. Prvo prikolico je podedoval pri 14 letih in vse od takrat potuje – bodisi z majhnim šotorom v Kanadi ali pa z velikim avtodomom na Novi Zelandiji – in išče edinstvene izkušnje, povezane s kampiranjem.

Najdete ga na www.andrewditton.com

- Strokovno mnenje -

KAJ ...? Preden si sploh začnete ogledovati prikolice, z družino izberite svoj skupni cilj. Bi se s prikolico raje odpravljali raziskovat ali boste ob koncih tedna in praznikih obiskovali svoje najljubše zatočišče? Če želite premagovati daljše razdalje, se pri lokalnem Adrijinem zastopniku najprej pozanimajte o zakonodaji o vleki v svoji državi.  KDAJ …? Samo poleti ali vse leto? Bolj udobna kot je vaša prikolica, pogosteje jo boste uporabljali. Tudi če ne boste kupili najcenejše prikolice, boste dobili več za svoj denar, če jo boste pogosto uporabljali. KJE …? Prikolica ni namenjena samo počitnicam. Če jo lahko parkirate doma, boste imeli na voljo tudi spalnico za goste, otroški brlog in mirno mesto za nemoteno delo. Če svoje prikolice ne morete imeti doma, boste morali poiskati mesto, kjer jo lahko parkirate. KDO …? Števila ležišč ni treba vedno prilagoditi številu uporabnikov. Mnogi pari imajo raje prikolice s štirimi ležišči, kjer spijo v fiksni postelji, prilagodljivo sedišče pa uporabljajo kot prostor za sproščanje čez dan. Najstniki včasih raje spijo zunaj v šotoru ali predšotoru. KAKO ...? Pomislite, kako boste vlekli svojo prikolico. Pri tem si lahko pomagate z veliko koristnimi podatki s strokovnih spletnih mest ali pa se pogovorite z Adrijinim zastopnikom. Marsikje je na voljo tudi strokovno usposabljanje. Pomislite tudi, kje boste prikolico parkirali, ko je ne boste uporabljali. Morda na dovozu pred hišo ali pa na lokaciji za skladiščenje? Povsem praktične zadeve, torej. KOLIKO ...? n, seveda, koliko želite porabiti za nakup in vzdrževanje svoje prikolice. To bo vplivalo na izbiro modela in odločitev, ali boste kupili novo ali skoraj novo. Prednost nove prikolice je, da ima garancijo in da je pred vami ni nihče uporabljal, vendar pa je na voljo tudi nekaj dobrih skoraj novih modelov. PREDVSEM PA ... Vaša nova prikolica vam mora na obraz narisati nasmeh.

Spoznajte modele Adria,

ki jih običajno

izberejo novinci:
altea
VESELA PRIKOLICA

Ocena kupca, ki je prvič kupil prikolico5/5

Udobna, sodobna in vsestranska sopotnica.

Najbolj primerno za:

Vse. Altea je prava izbira za vsakogar.

aviva
DOM JE TAM, KJER GA PARKIRAMO

Ocena kupca, ki je prvič kupil prikolico 4.5/5

»Prikolice, opremljene z vsem, kar potrebujete, in ničemer, česar ne, vam omogočajo, da se osredotočite na ustvarjanje spominov.«

Najbolj primerno za:

Mlade družine na poti.

ACTION
ŽIVLJENJE POSTANE ENOSTAVNEJŠE

Ocena kupca, ki je prvič kupil prikolico 4/5

Ocena kupca, ki je prvič kupil prikolico  4/5 »Ikonične prikolice z bujnimi oblinami vam bodo zagotovo narisale nasmeh na obraz.«

Najbolj primerno za:

Pare, ki se radi zabavajo, ali samostojne popotnike.

adora
ŽIVLJENJE JE
DOGODOVŠČINA

Ocena kupca, ki je prvič kupil prikolico 4/5

»Adora je eleganten in precej razkošen počitniški dom, po katerem ste vedno hrepeneli, ki se dobro obnese tako na poti kot tudi na stalni parceli. Za mnoge je to popolna druga prikolica!«

Najbolj primerno za:

Velika panorama, odličen bivalni prostor, ogrevanje Alde in klimatska naprava so razlog, da je Adora resnično udobna prikolica.