Lifestyle
VI TRÄFFAR EN HOLLÄNDSK FAMILJ SOM NYLIGEN KÖPT SIN FÖRSTA HUSVAGN, EN NÄSTAN NY ADORA.

Nybörjares syn på saken

kidslovetravel.net
”VI ÄR KEVIN, AAFJE, FLORIS (8) OCH LOTTE (7), OCH TILLSAMMANS RESER VI RUNT I VÄRLDEN MED FLYG, BIL OCH HUSVAGN. VI HAR BESÖKT MER ÄN 50 LÄNDER. UNDER DE SENASTE ÅREN HAR VI UPPTÄCKT EUROPA MED VACKRA CAMPINGSEMESTRAR OCH VI ÄR LÅNGT IFRÅN FÄRDIGA! NU ÄR DET DAGS ATT FÖR FÖRSTA GÅNGEN RESA MED VÅR HIPPIE-CAMPER. EN STOR RÖD SRV-BUSS LIKNANDE BUSS. VI RESTE GENOM FRANKRIKE OCH SPANIEN I TRE VECKOR, EN FANTASTISK RESA, MEN ÄNDÅ FINNS DET VISSA BESVIKELSER ... DET VISADE SIG ATT VI INTE KUNDE PARKERA NÅGONSTANS I NÄRHETEN AV STRANDEN MED VÅRA SURFBRÄDOR PÅ TAKET. HUSBILEN ÄR FÖR STOR FÖR DET. TYVÄRR MÅSTE VI HOPPA ÖVER DE VACKRA FRANSKA MEDELTIDA BYARNA EFTERSOM PARKERINGSPLATSERNA ÄR FÖR SMÅ. OCH SIST MEN INTE MINST ÄR DET FAKTISKT INTE MÖJLIGT ATT GÅ PÅ TOALETTEN OCH DUSCHA I VÅR HIPPIEBUSS OCH DET VISADE SIG VARA DEN SISTA STÖTESTENEN.

Husbilen säljs, men vad händer nu? Vi älskar camping, att vara ute mycket, att njuta av naturen och att barnen kan springa runt och träffa nya kompisar. Lösningen för oss är en husvagn, en ganska ny husvagn med all den lyx som det innebär. Vi kan helt enkelt lämna husvagnen på campingen, och med bil kan vi nå stranden eller hitta en pittoresk stad.
Vi börjar vårt sökande på en gata med återförsäljare av husvagnar, vi tittade på alla möjliga märken och blev förälskade i Adria. Husvagnarna är inredda i ljusa, naturliga toner och utrustade med all nödvändig lyx. Först letade vi efter en husvagn med våningssängar för barnen, men en vänlig försäljare sa att våra barn förmodligen kommer att vilja sova i ett tält om ett år, och att våningssängarna tar mycket plats. Därför kommer vi att välja en husvagn med en fast säng och en rund sittplats som man kan göra om till en stor säng om barnen vill sova inomhus ett år till.
Vi letar också efter en husvagn med ett stort kylskåp så att vi inte behöver handla varje dag och naturligtvis efter en husvagn med både toalett och dusch.

När jag går in i Adria Adora vet jag direkt! Denna typ av husvagn har ett panoramatak! Hela fronten är faktiskt ett fönster, vilket gör att husvagnen är väldigt ljus inuti och på natten kan man titta på stjärnorna från sängen. Hur häftigt är inte det!

En husvagn är perfekt för oss just nu, vi har nu det bästa av två världar: ett lyxigt privat hus på hjul som vi kan ställa ner på de vackraste platserna och en bil för att utforska området, ta med oss surfbrädorna till havet och upptäcka alla vackra, undangömda platser.