Husvagnar
DEN NYA GENERATIONENS ADORA

Planlösningar designade för dig.

Adora, mest känd för sin stilrena, aerodynamiska exteriördesign, stora panoramafönster och eleganta, bekväma interiör, erbjuds med flera exklusiva planlösningar. Finns i upp till 14 europeiska och 4 brittiska planlösningar, med innovativa planlösningar som är unika för Adora:

”Adora har alltid erbjudit det största panoramafönstret som finns i husvagnar och den nya strömlinjeformade designen är större och ger ett otroligt ljus och en känsla av invändig rymlighet som om man var i ett atrium i de flesta planlösningarna”

Erna Povh.
Produktchef för Adrias husvagnar

”Vi har lagt särskild vikt vid komfort och atmosfär, med stor omsorg för detaljerna. Riktigt bekväma sängar och sittplatser, smart reglerbar belysning i alla boendeutrymmen och ett nytt ljudsystem med dolda högtalare.”

Erna Povh.
Produktchef för Adrias husvagnar

Adora ger en hemkänsla med en snygg inredning, större utrymmen, och en speciell hematmosfär. Köket är inspirerat av de bästa hemköken och badrummet skulle kunna vara på ett boutiquehotell.

Vinnare av European Innovation Award för exteriördesign.

EXKLUSIVA PLANLÖSNINGAR

Adora erbjuder planlösningar som tilltalar par, familjer och grupper. Bland dessa är den nya modellen 613 PK en riktigt innovativ husvagn med två dörrar.

HELA LAYOUTS-erbjudandet

Upptäck mer om