Husbilar
MÖT DEN NYA GENERATIONENS SONIC

Stil, prestanda och komfort, allt i ett.

Om du funderar på att åka ut på en lång resa, ta den enkla vägen och förflytta dig mellan länder och intressanta platser utan problem. En integrerad husbil är svår att slå. Den nya generationens Sonic har den senaste designen och innovationerna och levererar stil, prestanda och komfort utan ansträngning.
+ STIL

Sonic har ett snyggt, aerodynamiskt utseende med en verklig närvaro på vägen. Välj mellan en silverfärgad kaross (Supreme-modeller) eller vit kaross (Plus-modeller). Medan fronten är bekant är baksidan helt ny, med en liten lutning och nya LED-lampor.

+ KOMFORT

Designad för livet, med moderna boendeutrymmen och många nya och innovativa funktioner, som utan ansträngning levererar komfort och utrymme. Perfekta fordon för användning året runt, med uppvärmning från Alde och Truma för kallare klimat.

+ PRESTANDA

Ett säkert fordon som är utformat för att fungera året runt, baserat på de nya Fiat Ducato och Fiat Low-chassina, i kombination med Adrias Comprex-kaross och dubbla golv.

”Den nya generationen Sonic inger ett starkt förtroende, allt är där det ska vara, interiören är som en modern loftlägenhet och den är redo att prestera och fantastisk att köra.”

Denis Car - Adrias produktchef för husbilar

HÖJDPUNKTER


Fem historier har varit drivkraften bakom skapandet av den nya Sonic-serien.

#1 INSPIRERAD DESIGN
#2 TYPISKA FUNKTIONER
#3 HEMKÄNSLA
#4 MODERNA BOENDEUTRYMMEN
#5 INSPIRERADE LÖSNINGAR
UPPTÄCK GALLERIET
LAYOUTS
SUPREME
plus

Upptäck mer om