Livsstil
SAKER ATT TÄNKA PÅ NÄR DU KÖPER DIN FÖRSTA HUSVAGN.

Kärlek vid första
ögonkastet.

Husvagnslivet är inne igen! Intresset för husvagnsägande har återuppstått under pandemin, då människor söker nya semesterlösningar. Många nykomlingar, särskilt familjer med små barn, äger en husvagn för första gången.

- Expertens syn på saken -

EFTER ETT HELT LIV SOM HUSVAGNSÄGARE DELAR DEN OBEROENDE HUSVAGNSJOURNALISTEN ANDREW DITTON MED SIG AV SINA ERFARENHETER OM HUR MAN KÖPER SIN FÖRSTA HUSVAGN.

Andrew Ditton är en vida berömd brittisk husvagnsjournalist. När han var 14 år gammal ärvde han en husvagn och har rest runt sedan dess, från ett litet tält i Kanada till en stor husbil på Nya Zeeland. Han reser runt på jakt efter unika campingupplevelser.

Du hittar honom på www.andrewditton.com


- Expertens syn på saken -

VAD ...? Innan du ens tittar på en husvagn bör du samla familjen och komma överens om ett gemensamt mål. Föredrar ni att ge er ut på upptäcktsfärd eller att besöka eer säsongsplats under helger och semestrar? Om ni vill resa runt, kontakta först din lokala Adria-återförsäljare för att ta reda på bogseringslagarna i ditt land.  NÄR ...? Bara på sommaren eller året runt? Ju bekvämare din husvagn är, desto mer kommer du att använda den. Om du maximerar användningen av husvagnen får du mer valuta för pengarna, även om det inte är den billigaste modellen. VAR ...? En husvagn är inte bara till för semestern. Om du kan parkera den hemma har du också ett gästrum, ett barnrum och en lugn plats där du kan arbeta ostört. Om du inte kan ha din husvagn hemma behöver du någonstans att förvara den. VEM ...? Du behöver inte alltid anpassa antalet sovplatser till antalet användare. Många par föredrar husvagnar med fyra bäddar, där de sover i den fasta sängen och lämnar de konvertibla sittplatserna som vardagsrum. Tonåringar kanske föredrar att sova utomhus i ett tält eller i ett förtält. HUR ...? Tänk på hur du ska dra husvagnen. Det finns gott om hjälp på expertwebbplatser, eller prata med din Adria-återförsäljare. Du kan också få professionell utbildning på många ställen. Och när du inte använder den, var kommer den då att förvaras; på din uppfart eller på en lagringsanläggning? Praktiska, verkliga överväganden. HUR MYCKET ...? Och naturligtvis, vilken budget du tänker dig för att köpa och underhålla din husvagn. Detta kommer att påverka ditt val av modell och om du ska köpa en ny eller en nästan ny. En ny har fördelarna med garanti och att den är din, och endast din, men det finns också några bra nästan nya modeller att kolla in. VIKTIGAST AV ALLT … Din nya husvagn ska ge dig ett leende på läpparna ...

Möt Adria-modellerna

som förstaköpare

tenderar att välja:
altea
GLAD HUSVAGN

Betyg för förstaköpare 5/5

En bekväm och modern allround-husvagn

Bäst för:

Alla. Altea är allt för alla.

aviva
Betyg för förstaköpare

Betyg för förstaköpare4.5/5

”Rejäla husvagnar som är utrustade med
allt du behöver och inget du inte behöver,
så att du kan koncentrera dig på att skapa minnen.”

Bäst för:

Unga familjer på resande fot

ACTION
Livet blir enklare

Betyg för förstaköpare4/5

”Kurviga, ikoniska husvagnar som garanterat kommer att ge dig ett leende på läpparna.”

Bäst för:

Par eller ensamresenärer som älskar det roliga i livet

adora
Livet är ett äventyr

Betyg för förstaköpare 4/5

”Adora passar lika bra på resor som på en permanent plats och är det eleganta och lyxiga semesterhuset som du alltid har längtat efter. För många är det den perfekta andra-husvagnen!”

Bäst för:

Stort panorama, fantastiskt boendeutrymme, Alde värme- och luftkonditioneringsalternativ gör Adora till en riktigt bekväm husvagn.