Husvagnar
LYXSORTIMENT

Den prisbelönta Astella, fast kortare.

Astella. Är det en lyxig husvagn eller ett mobilt hus? Eftersom du kan dra den som en vanlig husvagn eller ställa upp den som ett fast mobilt hus och enkelt flytta den när du behöver, kanske den är både och. Nu har en ännu mer kompakt planlösning lagts till i serien; den är kortare i längd men inte mindre charmig.

”Vi är mycket glada över att Adria Astella får sådana prestigefyllda utmärkelser, det är en stor hyllning till de begåvade människorna i teamet bakom projektet. Med Astella omdefinierar vi den lyxiga semesterupplevelsen då den levererar den bästa upplevelsen som en husvagn kan ge, tillsammans med fördelarna med ett mobilt hus. Astella är attraktiv för konsumenter som vill ha den ultimata semesterupplevelsen i sitt eget semesterhem på en fast plats eller som en rörlig enhet som du själv kan bogsera runt.”

Matjaz Grm
Adria Mobils verkställande försäljnings- och marknadsföringschef

NY PLANLÖSNING 644 DP

Det senaste tillskottet är utformat för två personer med all den banbrytande komfort och praktiska funktionalitet som du kan förvänta dig. Eftersom den är kortare är den också ännu lättare att dra.

Alla Astella-planlösningar har fått detaljerade förbättringar med nya Adria digitala belysningskontrollpaneler, HELLA-bakljus, små förändringar av möblerna, inklusive en reviderad matplatslösning för 904HP. Mobilappen Adria MACH för smart kontroll finns tillgänglig för Astella.

UTMÄRKELSER

Red Dot Design Award 2020 för enastående produktdesign.

ABC Automotive Brand Contest ”Best of the Best” 2020 från German Design Council.

European Innovation Awards 2020 i kategorierna ”Overall Concept” och ”Layout”.

Astella-serien har fyra olika planlösningar som erbjuder lyxigt boende för 2–6 personer.

HELA LAYOUTS-erbjudandet

Upptäck mer om