Husbilar och campervans
NYA FIAT DUCATO

Kraften bakom ditt nästa äventyr.  

Våra husbilar och campervans är nu utrustade med den nya Fiat Ducato, basbilen med ett nytt hjärta, ett nytt chassi och en ny hjärna som erbjuder det senaste inom stil, prestanda, komfort och säkerhet.

MER PRESTANDA

Behöver du mer prestanda? Förvänta dig stark prestanda med Fiats nya Multijet 3-motorer, med 2,2 liters slagvolym och versioner med 120 hk, 140 hk, 160 hk och 180 hk och vridmoment från 320 nm till 450 nm, beroende på modell. De nya motorerna uppfyller kraven för Euro6 och har ett andra efterbehandlingssystem med urea-injektor, vilket utlovar ännu högre effektivitet. Manuell eller automat? Du kan välja mellan 6-växlad manuell växellåda eller 9-växlad automatisk växellåda (från och med 140 hk).

MER KOMFORT

Ska du åka till ett varmt ställe?  Manuell luftkonditionering är nu standard, med ett effektivt automatiskt system som tillval. Värmesystemet är också bra. Har du en lång resa framför dig? Välj bland de nya infotainmentsystemen och högtalarna, inklusive en 10-tums radio, NAV-pekskärm HD-enhet och en Telematics-modul som tillval. Telefoner att ladda och utrustning som inte får tappas bort? Fler laddningspunkter och USB, inklusive trådlös laddning och bättre förvaringsmöjligheter.

MER STIL

Vill du ha lite mer italiensk stil?  Ett modifierat front, med ny grill och större Adria-logotyp och med fullständiga LED-strålkastare som är 30 % effektivare än halogenstrålkastare och dimljus som följer med dig i hörn som tillval. En ännu trevligare insida, med nya rattval och snygga detaljer som växelknopp och luftventiler. Med ny cool white-interiörbelysning och nya dörrpaneler, mer förvaring, nya kombiinstrument och förbättrad förarinformation.

MER SÄKERHET

Vill du slippa oroa dig? Fler säkerhetsfunktioner med nya bältespåminnare och elektrisk servostyrning som standard körassistans, körfältskontroll och bränsleeffektivitet. För enklare körning väljer du den elektroniska parkeringsbromsen, batterifrånkopplings systemet och keyless-go som tillval.
Det finns många säkerhetshjälpmedel tillgängliga, bland annat elektronisk stabilitetskontroll, bromskontroll med fotgängardetektion, adaptiv farthållare, intelligent farthållare och somnande förardetektion.

Upptäck mer om