Livsstil
Skapad tillsammans med Adria-kunderna frode och gro nikolaisen

”Vi har de allra bästa stunderna ute i naturen. Vi älskar friluftslivet. Det är bra att komma ut i magnifika miljöer och njuta medan timmarna går från en bergstopp med god utsikt”

HUSBILSLIVET GÖR DET ENKELT FÖR OSS, VI HAR MÖJLIGHET ATT TA OSS DIT VI VILL, INGET ÄR MER UNDERBART ÄN FRI CAMPING, DET GER OSS VALMÖJLIGHETER OCH VI KAN VARA NÄRA NATUREN.

Vi bor i Bjerkvik, en liten ort i norra Norge. Vi är välsignade med en enastående natur precis utanför dörren och möjligheten att campa fritt. Tänk dig att vakna upp på morgonen och se en ny utsikt från sovrumsfönstret varje dag. Det är här som nästa fjällvandring börjar, precis vid dörren; vår inställning till livet är att ”komma ihåg att det är fritiden som räknas”. Detta är livsstilen med ett fritidsfordon. Vi använder husbilen från slutet av april till slutet av september. Helgresorna är ofta inte så långt hemifrån, från en till fyra timmars körning i ena riktningen.

DET FINNS INGET HÄRLIGARE ÄN ATT HITTA EN SJÖ OCH TA ETT FRISKT DOPP EFTER EN FJÄLLVANDRING, SÅ VI HAR ALLTID TVÅL OCH EN HANDDUK MED OSS I RYGGSÄCKEN. NÄR VI ÅTERVÄNDER TILL HUSBILEN ÄR ALLT DU BEHÖVER GÖRA ATT HITTA EN FÅTÖLJ OCH TA EN DRINK INNAN DU TÄNDER GRILLEN OCH LAGAR EN GOD MÅLTID. VI GILLAR EN RIKTIG KOLGRILL, MATEN BLIR ALLTID GODARE SÅ.

Vi har tur, från vårt hem kan vi lätt nå några av de vackraste platserna som norra Norge har att erbjuda. Platser som Vesterålen, Lofoten, Steigen och Senja. Dessa är populära resmål för besökare i Norge.
Under semestern reser vi mest i Norge, och ibland i våra grannländer Sverige och Finland. Vi försöker hitta vårt nya favoritställe! Semester är som väldigt långa helger, de låter oss göra det vi uppskattar allra mest.

Vår Sonic tar oss med på nya vägar för nya upplevelser. Vi gör resor till livet i städerna, till fjorden, bergen och friluftslivet. Stadsresor är underbara! Vi tycker om konserter, museer och god mat och dryck på mysiga restauranger, och att känna stadslivets puls.

Vi har också lata dagar vid husbilen, när vi bara njuter av lediga dagar, kopplar av, läser en bok, lyssnar på musik och njuter av tiden tillsammans, borta från den hektiska vardagen hemma och på jobbet. Om vädret är dåligt kan vi titta på en film från Netflix och njuta av tiden i vårt stämningsfulla och vackra hem på hjul. Här ger husbilen oss allt vi behöver för att njuta av dagarna med komfort och lyx.

Kom ihåg att det är din fritid som räknas.

UPPTÄCK GALLERIET
LITE OM OSS

Frode Nikolaisen gifte sig med Gro Nikolaisen när de båda var 54 år gamla. Gro arbetade som sjuksköterska och Frode arbetade inom den norska militären. Bor i Bjerkvik i norra Norge. Äger en Sonic.

gör som Frode:

@frode_nikolaisen