inspiration för dina äventyr

Självständiga resor med ett fritidsfordon, enligt din egen resplan och i ditt eget boende, är ett effektivt sätt att öka din frihet och ditt välbefinnande.  

Få fritiden att räcka till, en berättelse från en kund i Norge som perfekt fångar essensen av detta, och i Kärlek vid första ögonkastet hittar du användbara tips när du köper din första husvagn. Vi söker också efter la dolce vita i en Compact.

Vi visar upp den nya Fiat Ducato och vår nya generations Sonic, som erbjuder stil, prestanda och komfort i ett och samma fordon. Vi tittar också på de bästsäljande Matrix och Coral-seriens nya Axess-modeller, vilka ger större valfrihet och mer värde.

Adria är ledande på den blomstrande campervanmarknaden, så vi tittar i detalj på alla fyra nya Twin Sports-modeller. Sen åker vi off-pist i Vinterberättelser med Elan Skis friåkare.

Vi visar upp den nya generationens Alpina-husvagn och tittar på exklusiva Adora-planlösningar. Det tuffa med det mjuka; vi utforskar den nya Action Sport.

Vi upptäcker hur flygplansdesign formar den nya generationens husvagnar och vi åker på glamping i en ”upcycled” husvagn, en intressant del av hållbarhetshistorien.

Adria-ambassadören Primož Roglič, världens främsta cyklist, reflekterar över tolv tumultartade månader på vägen.

Trevlig läsning!

Neil Morley, redaktör.

Adria. inspiration för dina äventyr.