Tuotemerkki
SEIKKAILU RINTEIDEN ULKOPUOLELLA MATKAILUAUTOSSA.

Talvitarinat

Talviöiden viettämisessä matkailuautossa on jotain erityistä, erityisesti kun on viettänyt koko päivän testaten uusia ELAN-suksia. Laita lämmitys päälle, kaada itsellesi kupponen teetä, rentoudu ja lue näitä talvitarinoita, jotka ovat kirjoittaneet eräät taitavimmista talviurheilun ammattilaisista, jotka vaativat aina parasta.
KAIKKI, MITÄ TARVITSEN ELÄMÄNTYYLIINI

Matthias Mayr on Elanin vapaalaskun sanansaattaja, joka on lasketellut eräillä planeettamme syrjäisimmistä vuorista.

Sloveniassa sijaitseva Triglavin kansallispuisto, Elan-suksieni koti. Elanin 75-vuotispäivä on täydellinen syy lähteä nauttimaan. 20 cm:n tuore lumikerros 3–6 metriä syvän lumivallin päällä odottaa. Koska on yhä korona-aika, kaikki on erilaista, mutta nauttiminen kevyestä painosta jalkojeni alla, pöyheästä lumesta suksieni alla ja auringosta kasvoillani on tuttua.”

KAUNIS PÄIVÄ

Tomaž Jakofčič on täysin pätevöitynyt IFMGA:n vuoristo-opas ja ensimmäinen slovenialainen, joka opastaa asiakkaita Mount Everestin huipulle.

”Vain lomat ovat viikonloppuja pahempia” on yleinen vitsi nuorten isien keskuudessa. Ja siinä on kyllä jotain perää lasten ollessa pieniä. Myöhemmin asioista on helpompi nauttia, joten ostimme vaimoni kanssa myös rakkaille tyttärillemme sukset jo varhain. Tällä kertaa yritimme yhdistää matkailuautomatkailun ja randohiihdon. Adrian ystäviemme ystävällisesti lainaaman Sonicin ansiosta eteemme avautui täysin uudenlaiset talviaktiviteettimahdollisuudet Sloveniassa, mikä toi loputonta vapauden ja ilon tunnetta.”

VAU, MITEN JÄNNITTÄVÄÄ!

Grega Kofler on paatunut IFMGA:n vuoristo-opas, talviurheiluohjaaja ja urheilufani.

”Randohiihto mäessä, jossa matkaa taitetaan ylös 1 400 metrin korkeuteen, saattaa kuulostaa haastavalta. Suotuisissa sää- ja lumiolosuhteissa se on enemmänkin seikkailu minulle ja kahdelle pojalleni. Tällä kertaa matka oli entistä kauniimpi – matkalla mukana oli nimittäin Adria Sonic.”

Elan on ympäri maailman tunnettu suksivalmistaja, jolla on yli 75 vuoden kokemus maailman parhaiden suksien suunnittelusta ja tuotannosta. www.elanskis.com