Retkeilyautot
TWIN SPORTs

Urheilu- vai perhevani? Molemmat.

Nämä uudet autot eivät sovi pelkästään urheilullisille tyypeille, vaan myös perheille. Lapset nukkuvat mielellään ylänukkumatilassa,
se on osa seikkailua.

Uuden sukupolven Twin Sports

Ensimmäinen vuonna 2020 lanseerattu Twin Sports oli niin suosittu, että se myytiin loppuun heti, joten nyt saatavilla on kokonainen uusi mallisto.

Uuden Fiat Ducaton pohjalle rakennettu valkoisella tai harmaalla nostettavalla katolla ja neljällä eri pohjaratkaisulla.

Kaikissa malleissa on nerokas nostettava katto, joka lisää nukkumatilaa, sekä Adrian erityisominaisuuksia, kuten ainutlaatuinen SunRoof®-design-katto ja avotyylinen ohjaamo-parvi-sisätila, jotka tekivät palkitusta alkuperäisestä Twins-mallista niin suositun.

NOSTETTAVA KATTOMEKANISMI

Dynaamisen muotoinen, vankka nostettava katto kevyestä lasikuidusta integroituna SunRoof-kattoon ja valinnaisiin kattovarusteisiin.

NUKKUMATILA

Teltta irrotettavissa puhdistamista, varastointia ja kierrätystä varten. Akryylipohjaiset materiaalit takaavat eristyksen, vedenpitävyyden ja hengittävyyden. Kiinteät hyttysverkot, joiden etusäleikkö voidaan avata. 120 x 200 cm:n tila mukavalla sängyllä, säilytystilalla, USB-porteilla ja valoilla.

Adria MACH

Älypuhelinsovelluksella voi ohjata tärkeimpiä toimintoja, valvoa apuvälineitä, lukea käyttöoppaita, katsoa navigointitietoja ja käyttää mobiilitoimiston toimintoja älypuhelimen tai tabletin avulla. Esiasennettu vakiona. MACH tai MACH Plus lisävarusteina.

ILMASTOINTI

Truman ja Webaston lämmitys.

TWIN SUPREME -SISUSTA SUNROOF-KATON JA OHJAAMO-PARVI-POHJARATKAISUN EDUILLA.

• Adrian ainutlaatuinen SunRoof-design-katto ja ikkuna.
• Makuuosasto nostettavalla katolla sekä valoilla ja USB-porteilla.
• Avoin ohjaamo-parvi-pohjaratkaisu.
• Adrian digitaalinen ohjain tärkeimmille toiminnoille.
• Onyx-sisätilasuunnittelu kiiltovalkoisilla kalusteilla.
• Ruokailutila pidennettävällä pöydällä.
• Keittiö, kahden polttimen liesi, pesuallas ja suuri kompressorijääkaappi.
• Takana suuri kaksoisvuode tai kaksi erillistä sänkyä laadukkailla patjoilla.
• Duplex-kylpyhuone, jossa käännettävä seinä.
• Suuri takatalli erityisellä säilytystilalla.

POHJARATKAISUT

Saatavilla on nyt neljä mallia – 640 SLB, 640 SGX ja 640 SG (kaikki 6,363 metriä pitkiä) ja 600 SPB (5,998 metriä pitkä).

600 spb

Tämä pohjaratkaisu tarjoaa kaksoisvuoteen takana ja kattonukkumisosaston, mikä tekee siitä upean ratkaisun perheille tai kahdelle pariskunnalle.

640 slb

Tämä pohjaratkaisu tarjoaa kaksi vuodetta takana ja kattonukkumisosaston, mikä tekee siitä upean ratkaisun perheille.

640 sgx

Ensimmäinen Twin Sports -pohjaratkaisu, jossa on kattonukkumisosasto sekä kohoavan takavuoteen edut, mikä tarkoittaa erittäin suurta ja joustavaa säilytystilaa takana.

640 sg

Innovatiivinen uusi majoitusratkaisu nostettavalla katolla, kaksi irrotettavaa vuodetta takana ja ainutlaatuiset säilytysratkaisut.

Tutustu tarkemmin kohteeseen