Elämäntyyli

Ota
kaikki irti  
vapaa-ajastasi.

Luotu yhdessä adrian asiakkaiden frode ja gro nikolaisenin kanssa

“Parhaat hetket koetaan luonnossa. Rakastamme ulkoilmaelämää. On ihanaa päästä ulos häikäisevän kauniissa ympäristössä ja nauttia tuntien ajan upeista näköaloista.”

MATKAILUAUTON ANSIOSTA VOIMME MENNÄ HELPOSTI MINNE HALUAMME, MIKÄÄN EI OLE MUKAVAMPAA KUIN ILMAINEN RETKEILY, MEILLÄ ON VALINNANVARAA JA VOIMME OLLA LÄHELLÄ LUONTOA.

Asumme pienessä Bjerkvik-nimisessä paikassa Pohjois-Norjassa. Olemme kiitollisia siitä, että heti kotipihallamme on upeaa luontoa ja voimme retkeillä ilmaiseksi. Kuvittele, että herätessäsi makuuhuoneen ikkunasta avautuu joka aamu uusi maisema. Tässä uusien vuorten valloitus alkaa jo kotiovelta; ajattelemme elämää niin, että ”juuri vapaa-ajalla on merkitystä”. Tällaista on elämä matkailuauton kanssa. Käytämme matkailuautoa huhtikuun lopusta syyskuun loppuun. Viikonloppuina emme yleensä matkaa kovin kauas kotoa, noin 1–4 tunnin päähän suuntaansa.

Olemme onnekkaita, että pääsemme helposti kodistamme Pohjois-Norjan kauneimpiin paikkoihin. Kuten Vesteråleniin, Lofooteille, Steigeniin ja Senjaan. Nämä ovat Norjassa suosittuja paikkoja matkaajien keskuudessa.
Lomakaudella matkustamme pääosin Norjan sisällä, joskus ajamme naapurimaidemme Ruotsin ja Suomen halki. Yritämme löytää uuden suosikkipaikan! Lomat ovat kuin pitkiä viikonloppuja – voimme tehdä sitä, mitä arvostamme eniten.

MIKÄÄN EI OLE VUORISTOPATIKOINNIN JÄLKEEN MUKAVAMPAA KUIN LÖYTÄÄ JÄRVI JA PULAHTAA VIRKISTÄVÄÄN VETEEN. SITÄ VARTEN KANNAMME REPUISSAMME SAIPPUAA JA PYYHETTÄ. PALATASSAMME MATKAILUAUTOLLEMME MEIDÄN TARVITSEE VAIN ISTAHTAA, OTTAA SIEMAUS JUOMAA, SYTYTTÄÄ GRILLI JA LAITTAA HYVÄÄ RUOKAA. TYKKÄÄMME HIILIGRILLISTÄ, SE TEKEE RUOASTA AINA MAUKKAAMPAA.

Sonic-matkailuautomme vie meidät uusille teille ja antaa meille uusia kokemuksia. Käymme katselemassa elämää kaupungeissa, vuonoilla, vuorilla ja muutoin ulkoilemassa. Kaupunkimatkat ovat mahtavia! Nautimme konserteista, museoista sekä hyvästä ruoasta ja juomasta mukavissa ravintoloissa ja koemme kaupungin sykkeen.

Joskus myös laiskottelemme matkailuautossamme nauttien vapaapäivistä. Rentoudumme, luemme kirjaa, kuuntelemme musiikkia ja nautimme yhteisestä ajasta poissa työpaikan ja kodin kiireen keskeltä. Jos sää sattuu olemaan huono, voimme katsella elokuvaa Netflixistä ja nauttia ajasta sisällä viihtyisässä ja kauniissa liikkuvassa kodissamme. Matkailuauto tarjoaa kaiken mitä tarvitsemme nauttiaksemme päivistä mukavasti ja ylellisesti.

Muista, että vapaa-ajalla on merkitystä.

TUTUSTU GALERIAAN
HIEMAN MEISTÄ

Frode Nikolaisen on naimisissa Gro Nikolaisen kanssa. He ovat molemmat 54-vuotiaita. Gro työskenteli sairaanhoitajana; Frode työskenteli Norjan armeijassa. Asuvat Norjan pohjoisosassa sijaitsevassa Bjerkvikissä. Omistavat Sonic-matkailuauton.

Liity Froden matkaan:

@frode_nikolaisen