Matkailuvaunut
LUKSUSSARJA

Palkittu astella, vain entistä lyhyempänä.

Astella. Onko se luksusmatkailuvaunu vai liikkuva koti? Koska sitä voi vetää kuten tavallista matkailuvaunua tai siitä voidaan tehdä paikallaan oleva siirrettävä koti ja sitä voidaan liikuttaa helposti tarvittaessa, ehkäpä se on molempia. Nyt mallistoon on lisätty entistä kompaktimpi pohjaratkaisu. Sen pituus on vähäisempi, mutta charmi on ennallaan.

“Olemme iloisia, että Adria Astella saa näin arvostettuja palkintoja. Se on upea kunnianosoitus projektin taustalla toimivan tiimin lahjakkaille ihmisille. Astellassa yritämme määrittää uudelleen ylellisen lomakokemuksen, sillä se tarjoaa parhaan kokemuksen, mitä matkailuvaunu voi tarjota sekä liikkuvan kodin parhaat puolet. Astella vetoaa kuluttajiin, jotka haluavat upean lomakokemuksen omassa lomakodissaan kiinteässä paikassa tai haluavat sen siirrettävänä yksikkönä, jota voi vetää.”

Matjaz Grm
Adria Mobilin myynnin ja markkinoinnin toimitusjohtaja

UUSI POHJARATKAISU 644 DP

Uusin lisäys on suunniteltu kahdelle henkilölle tarjoten mullistavaa mukavuutta ja käytännöllisyyttä, jota voit odottaakin. Koska se on entistä lyhyempi, sitä on myös helpompi vetää.

Kaikkiin Astella-pohjaratkaisuihin tulee pieniä parannuksia; Adrian digitaaliset paneelit, joilla ohjataan myös valoja, HELLA-takavalot ja pieniä muutoksia kalustukseen, kuten uudistettu ratkaisu ruokailutilaan 904HP-versiossa. Adrian älykäs MACH-mobiiliohjaussovellus on saatavilla Astellaan.

PALKINNOT

Red Dot Design Award 2020 -palkinto
erinomaisesta
tuotesuunnittelusta.

ABC Automotive Brand Contestin ”Best of the Best” 2020 -palkinto German Design Councililta.

European Innovation Awards 2020 -palkinto yleisestä konseptista ja pohjaratkaisusta.

Serien Astella har fire utforminger, som tilbyr luksuriøs innkvartering for 2-6 personer.

TÄYDELLINEN ASETTELU

Tutustu tarkemmin kohteeseen