inspiraatiota sinun seikkailuihisi

Itsenäinen matkustaminen matkailuautolla, oman matkasuunnitelman mukaan ja omassa majapaikassa on tehokas tapa lisätä vapauttasi ja hyvinvointiasi.

Ota kaikki irti vapaa-ajastasi
, norjalaisen asiakkaan tarina vangitsee hyvin tämän sanoman, ja Rakkautta ensisilmäyksellä -tarinasta löytyy hyviä vinkkejä ensimmäisen matkailuvaunun hankkimiseen. Etsimme myös la dolce vitaa Compact-autossa.

Tutustumme uuteen Fiat Ducatoon ja uuden sukupolven Sonic-autoomme, joka tarjoaa tyyliä, suorituskykyä ja mukavuutta yhdessä ja samassa ajoneuvossa. Tutustumme myös eniten myytyjen Matrix- ja Coral-sarjojen uusiin Axess-malleihin, jotka tarjoavat lisää valinnanvaraa sekä enemmän vastinetta rahalle.

Adria on kukoistavan retkeilyautoalan johtaja, joten tutustumme yksityiskohtaisesti kaikkiin neljään uuteen Twin Sports -malliin. Ja lähdemme rinteiden ulkopuolelle kuulemaan Talvitarinoita Elan Skisin vapaalaskijoiden seurassa.

Tutustumme uuden sukupolven Alpina-matkailuvaunuun ja myös ainutlaatuisiin Adora-pohjaratkaisuihin. Ylä- ja alamäkiin tutustutaan uuden Action Sportin parissa.

Selvitämme, miten lentokoneiden muotoilu muovaa matkailuvaunujen uutta sukupolvea ja lähdemme upealle retkelle uudistetulla matkailuvaunulla, mikä onkin kiinnostava osa kestävän kehityksen tarinaa.

Adria-lähettiläs Primož Roglič, eräs maailman huippupyöräilijöistä, muistelee myrskyisää kahtatoista kuukautta tien päällä.

Nautinnollisia hetkiä lehden parissa!

Neil Morley, päätoimittaja

Adria. inspiraatiota sinun seikkailuihisi.