Matkailuvaunut
UUDEN SUKUPOLVEN ADORA

Juuri sinulle suunnitellut pohjaratkaisut

Adora, joka tunnetaan puhtaasta, aerodynaamisesta muotoilustaan, suuresta panoraamaikkunastaan sekä tyylikkäästä ja mukavasta sisätilastaan, tarjoaa useita ainutlaatuisia pohjaratkaisuja. Saatavilla jopa 14 eurooppalaisella pohjaratkaisulla ja neljällä brittiläisellä pohjaratkaisulla, jotka ovat saatavilla vain Adorassa:

“Adora on aina tarjonnut suurimman matkailuvaunuissa saatavilla olevan panoraamaikkunan, ja uusi virtaviivainen malli on entistä suurempi ja tuo uskomattoman paljon valoa ja avaruutta sisätilaan todellista atriumtyylistä asumista varten useimmissa pohjaratkaisuissa.”

Erna Povh.
Adria, Caravanin tuotepäällikkö

“Kiinnitimme erityistä huomiota mukavuuteen, tunnelmaan ja hiottuihin yksityiskohtiin. Todella mukavat sängyt ja istuimet, älykäs ohjattava valaistus kaikissa oleskelutiloissa ja uusi äänentoistojärjestelmä piilotetuilla kaiuttimilla.”

Erna Povh.
Adria, Caravanin tuotepäällikkö

Adora tarjoaa kodin tuntua ja tyylikkäät sisätilat suuremmilla tiloilla ja erityisellä kodinomaisella tunnelmalla. Keittiö on saanut innoituksensa parhaista kotikeittiöistä, ja kylpyhuone on kuin boutique-hotellissa.

European Innovation
Award winner for exterior design.

AINUTLAATUISET POHJARATKAISUT

Adora tarjoaa pohjaratkaisuja, jotka sopivat niin pariskunnille, perheille kuin ryhmillekin.
Näistä pohjaratkaisu 613 PK on erittäin innovatiivinen kaksiovinen matkailuvaunu.

TÄYDELLINEN ASETTELU

Tutustu tarkemmin kohteeseen