Matkailu- ja retkeilyautot
UUSI FIAT DUCATO

Voima seuraavan seikkailusi takana.

Matkailu- ja retkeilyautomme ovat nyt saatavilla Fiat Ducato -ajoneuvopohjalla, jossa on uusi ydin, runko ja aivot, tarjoten uusinta tyyliä, suorituskykyä, mukavuutta ja turvallisuutta.
Kaikki Axess-mallit ovat saatavilla myös Citroen Jumperin pohjalla tarjoten erinomaista vastinetta rahalle.

ENEMMÄN SUORITUSKYKYÄ

Tarvitsetko enemmän suorituskykyä? Saat vahvaa suorituskykyä Fiatin uusilla Multijet 3 -moottoreilla 2,2 litran iskutilavuudella. Valittavissa on versiot 120 hv:lla, 140 hv:lla, 160 hv:lla ja 180 hv:lla sekä 320–450 nm:n väännöllä mallista riippuen. Uudet moottorit ovat Euro6-yhdenmukaisia, ja niissä on käsittelyjärjestelmän jälkeen toinen ureasuihku, joka on myös tehokkaampi. Manuaalinen vai automaattinen? Valittavissa on kuuden vaihteen käsivaihteisto tai yhdeksän vaihteen automaattivaihteisto (140 hevosvoimasta alkaen).

ENEMMÄN MUKAVUUTTA

Menossa jonnekin lämpimään? Manuaalinen ilmastointi on nyt vakiovaruste, ja lisävarusteena on saatavilla tehokas automaattinen ilmastointijärjestelmä. Myös lämmitysjärjestelmä on hyvä. Pitkä ajomatka edessä? Valitse jokin uusista infotainment-järjestelmistä ja kaiuttimista, kuten kosketusnäytöllinen 10” radio NAV HD -järjestelmä ja valinnainen telematiikkamoduuli. Puhelimia ladattavana ja tavaroita säilytettävänä? Lisää latauspisteitä ja USB. Saatavilla langaton lataus ja lisää säilytystilaa.

ENEMMÄN TYYLIÄ

Etsitkö italialaisempaa tyyliä? Muokattu nokka uudella säleiköllä, suuremmalla Adria-logolla ja LED-ajovaloilla, jotka ovat 30 % tehokkaammat kuin halogeenivalot, ja valinnaisilla sumuvaloilla. Sisällä on mukavaa. Valittavissa on uusia ohjauspyörävaihtoehtoja ja hienoja yksityiskohtia, kuten vaihdekepin nuppeja ja ilmastointiritilöitä. Autossa on upea uusi valkoinen sisävalaistus ja uudet ovipaneelit, enemmän säilytystilaa, uudet mittaristot ja arannetut kuljettajan tiedot.

ENEMMÄN TURVALLISUUTTA

Haluatko olla luottavaisin mielin? Lisää turvatoimintoja: uusi turvavyömuistutin ja sähköinen ohjaustehostin vakiona, kaista-avustin ja polttoainetehokkuus. Valitse ajamisen helpottamiseksi sähköinen seisontajarru, akun irrotusjärjestelmä ja keyless-go-lisävaruste.
Tarjolla on lukuisia ajoturvallisuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten ajonvakautusjärjestelmä, jarruohjaus jalankulkijoiden tunnistuksella, vakionopeudensäädin, älykäs nopeusavustin ja kuljettajan väsymyksen tunnistus.

CITROEN JUMPER

Monet Adria-ajoneuvot tarjoavat Citroenin vaihtoehtona. Jumper tarjoaa uusimman tehokkaan Euro6.3 HDi -moottorin ja hyvän sekoituksen ominaisuuksia hyvään hintaan. Vakiovarusteita on runsaasti, vain manuaalisena saatava kuuden vaihteen vaihteisto ja suuren 90-litraisen polttoainesäiliön hyödyt.

Kysy aina Adria-myyjältä varustepaketeista, lisävarusteista ja ajoneuvon soveltuvuudesta kullekin
Adria-matkailu- ja retkeilyautolle, sillä nämä voivat vaihdella.
Katso lisätietoja osoitteesta fi.adria-mobil.com

Tutustu tarkemmin kohteeseen