Lifestyle
TAPAAMME HOLLANTILAISEN PERHEEN, JOKA OSTI VASTIKÄÄN ENSIMMÄISEN MATKAILUVAUNUNSA, LÄHES UUDEN ADORAN.

Ensikertalaisen näkemys

kidslovetravel.net
”ME OLEMME KEVIN, AAFJE, FLORIS (8) JA LOTTE (7). YHDESSÄ ME MATKUSTAMME YMPÄRI MAAILMAA LENTÄEN, AUTOLLA JA MATKAILUVAUNULLA. OLEMME KÄYNEET JO YLI 50 MAASSA. VIIME VUOSINA OLEMME TUTUSTUNEET EUROOPPAAN KAUNIINA RETKEILYLOMINA, EMMEKÄ TODELLAKAAN OLE LOPETTAMASSA VIELÄ! TÄSSÄ LÄHDEMME ENSI KERTAA MATKUSTAMAAN HIPPIRETKEILYAUTOLLAMME. SUURELLA PUNAISELLA BUSSINOMAISELLA AUTOLLA. KIERSIMME RANSKAA JA ESPANJAA KOLME VIIKKOA. MATKA OLI MAHTAVA, MUTTA JOTKUT ASIAT TUOTTIVAT PETTYMYKSEN... ILMEISESTI RANNAN LÄHELLE EI SAA PYSÄKÖIDÄ, KUN KATOLLA ON SURFFILAUTOJA. RETKEILYAUTO ON SIIHEN LIIAN ISO. VALITETTAVASTI JOUDUMME OHITTAMAAN KAUNIIT KESKIAIKAISET RANSKALAISET KYLÄT, KOSKA PARKKIPAIKAT OVAT LIIAN PIENIÄ. VIIMEISENÄ MUTTEI VÄHÄISIMPÄNÄ, VESSAAN MENEMINEN JA SUIHKUSSA KÄYNTI EI OLE MAHDOLLISTA HIPPIBUSSISSAMME, JA SE ONKIN VIIMEINEN NIITTI.

Retkeilyauto siis myydään, mutta mitäs nyt? Me rakastamme retkeilyä; ulkona olemista ja luonnosta nauttimista, kun lapset voivat juoksennella ympäriinsä ja saada uusia ystäviä. Sopiva ratkaisu meille oli melko uusi matkailuvaunu kaikilla mukavuuksilla. Voimme jättää matkailuvaunun leirintäalueelle, ja autolla pääsemme rannalle tai pittoreskiin kaupunkiin.
Aloitimme matkailuvaunun myyjien etsimisen, tutustuimme eri tuotemerkkeihin ja rakastuimme Adriaan. Matkailuvaunut on koristeltu vaaleilla, luonnollisilla sävyillä ja varusteltu tarvittavilla mukavuuksilla. Vaikka aluksi etsimme matkailuvaunua, jossa on kerrossängyt lapsille, ystävällinen myyjä sanoi, että lapsemme haluavat luultavasti vuoden päästä nukkua teltassa ja että kerrossängyt vievät paljon tilaa. Siksi valitsimme matkailuauton kiinteällä sängyllä ja pyöreällä istuimella, jonka voi muuntaa isoksi sängyksi, jos lapset haluavat nukkua sisällä vielä vuoden.
Etsimme myös matkailuvaunua isolla jääkaapilla, jotta meidän ei tarvitse joka päivä käydä ostamassa ruokaa, ja tietysti WC:llä ja mukavalla suihkulla.

Astuessani Adrian Adoraan olin heti täysin myyty! Tällaisessa matkailuvaunussa on panoraamakatto! Koko etuosa on itse asiassa ikkunaa, joten matkailuvaunu on sisältä erittäin valoisa, ja sängystä voi katsella tähtiä öisin. Eikö olekin hienoa!

Tällä hetkellä matkailuvaunu on täydellinen vaihtoehto, koska nyt saamme molempien maailmojen parhaat puolet: ylellisen yksityisen tilan pyörien päällä, jonka voimme pysäköidä mitä kauniimpiin paikkoihin, ja auton, jolla voimme tutkia aluetta, viedä surffilaudat merelle ja löytää myös kauniita salaisia paikkoja.”