Elämäntyyli
MITÄ OTTAA HUOMIOON ENSIMMÄISTÄ MATKAILUVAUNUA OSTETTAESSA.

Rakkautta ensisilmäyksellä.

Karavaanarielämä on taas muodissa! Yhä useampi haluaa pandemian myötä hankkia
matkailuvaunun etsiessään tapoja lomailla. Useat aiheeseen vasta tutustuneet, kuten perheet, joilla on pieniä lapsia, omistavat matkailuvaunun ensimmäistä kertaa.

- Asiantuntijan näkemys -

KOKO IKÄNSÄ KARAVAANARIELÄMÄÄ VIETTÄNYT YKSITYINEN MATKAILUVAUNUTOIMITTAJA ANDREW DITTON JAKAA TIETONSA ENSIMMÄISEN MATKAILUVAUNUN OSTAMISESTA.

Andrew Ditton on tunnettu brittiläinen asuntovaunumatkailuun keskittyvä toimittaja. Hän peri 14-vuotiaana matkailuvaunun ja on siitä lähtien kierrellyt maailmaa, aina pienestä teltasta Kanadassa suureen matkailuautoon Uudessa-Seelannissa, matkustaen etsimässä ainutlaatuisia retkeilykokemuksia.

Löydät hänet osoitteesta www.andrewditton.com

- The expert view -

MITÄ…? Kokoa perhe yhteen ja sovi yhteisestä tavoitteesta ennen kuin edes vilkaiset asuntovaunua. Haluaisitteko mieluummin lähteä tutkimusmatkoille vai käydä puolipysyvässä lomapisteessä viikonloppuisin ja lomilla? Jos haluatte matkustaa, kysy ensin paikalliselta Adria-myyjältä maasi vetämiseen sovellettavista laeista. MILLOIN…? Vain kesäisin vai ympäri vuoden? Mitä mukavampi matkailuvaunu on, sitä enemmän sitä tulee käytettyä. Matkailuvaunun käytön maksimointi antaa parempaa vastinetta rahalle, vaikka ei ostaisikaan halvinta mallia.  MISSÄ…? Matkailuvaunu ei ole pelkästään lomia varten. Jos pystyt pysäköimään sen kotipihallesi, se toimii myös vierashuoneena, lasten majana ja rauhoittavana paikkana, jossa voi työskennellä ilman häiriötekijöitä. Jos et pysty pitämään matkailuvaunua kotona, sille tarvitaan säilytyspaikka.  KUKA…? Nukkumapaikkoja ei aina tarvitse olla samaa määrää kuin käyttäjiä. Useat pariskunnat suosivat neljän nukkumapaikan matkailuvaunuja, nukkuvat kiinteässä sängyssä ja jättävät käännettävät penkit oleskelutilaksi. Teini-ikäiset saattavat haluta nukkua ulkona teltassa tai markiisin alla.  KUINKA…? Mieti, kuinka aiot vetää matkailuvaunua. Näihin aiheisiin liittyen on saatavilla paljon apua asiantuntevilta verkkosivustoilta, tai voit kysyä asiasta Adria-myyjältä. Saat monista paikoista myös ammattimaista koulutusta. Ja kun se ei ole käytössä, missä sitä pidetään; pihassa vai varastopaikassa? Käytännölliset todellisen elämän harkittavat asiat. MITÄ SE MAKSAA..? a tietysti budjettisi matkailuvaunun ostamiseen ja käyttämiseen. Tämä vaikuttaa mallin valintaan ja siihen, kannattaako ostaa uusi vai vähän käytetty. Uudessa saa takuun ja se on ollut vain sinun omistuksessasi, mutta tarjolla on myös hyviä vähän käytettyjä malleja.  KAIKEN KAIKKIAAN… Uuden matkailuvaunusi tulisi saada hymy huulillesi…

Tutustu Adria-malleihin,

jotka ensikertalaiset

yleensä valitsevat:
altea
ONNELLINEN MATKAILUVAUNU

Ensikertalaisen arvosana 5/5

"Mukava ja nykyaikainen, monipuolinen."

Sopii parhaiten:

Kaikille. Altea on kaikkea kaikille.

aviva
KOTI ON SIELLÄ, MIHIN PYSÄKÖIMME

Ensikertalaisen arvosana 4.5/5

"Järkeviä matkailuvaunuja, joissa on kaikki tarvittava ja eikä mitään tarpeetonta, jotta voit keskittyä muistojen luomiseen."

Sopii parhaiten:

Nuorille perheille matkalle.

ACTION
elämästä tulee helpompaa

Ensikertalaisen arvosana 4/5

‘’Muodokkaat, ikoniset matkailuvaunut,
jotka varmasti pistävät hymyilemään.’’

Sopii parhaiten:

Hauskanpitoa rakastaville pariskunnille tai yksin matkustaville.

adora
elämä on seikkailu

Ensikertalaisen arvosana 4/5

"Adora on toimiva niin matkalla kuin pysäköitynä. Se on tyylikäs ja melko ylellinen lomakoti, jota olet aina himoinnut. Monille se on ihanteellinen kakkosmatkailuvaunu!"

Sopii parhaiten:

Suuri panoraama, loistava oleskelutila, Alde-lämmitys ja ilmastointi tekevät Adorasta todella mukavan matkailuvaunun.