Campervans
TWIN SPORTs

Sportieve camper of familiecamper? Allebei.

Deze nieuwe campers zijn niet alleen aantrekkelijk voor sportieve types, maar ook geweldig voor gezinnen. De kinderen zullen het slaapgedeelte bovenin zeker waarderen als onderdeel van het avontuur.

NIEUWE GENERATIE TWIN SPORTS

De eerste Twin Sports werd geïntroduceerd in 2020 en werd meteen al zo populair dat de modellen meteen uitverkocht waren. Daarom is er nu een volledig nieuwe lijn beschikbaar.


Gebouwd op het nieuwe Fiat
Ducato-onderstel, met wit of donkergrijs pop-updak, in vier verschillende indelingen.

Alle modellen zijn uitgerust met een ingenieus pop-updak, waardoor een extra accommodatie wordt toegevoegd. Daarnaast bevatten ze de onderscheidende Adria-kenmerken, zoals het exclusieve SunRoof®-ontwerp en het open 'cabin-loft'-ontwerp, die de bekroonde originele Twins zo populair hebben gemaakt.

POP-UPDAKMECHANISMEN.

Dynamisch vormgegeven, robuust pop-updak van lichtgewicht GFK integreert met het SunRoof en optionele dakapparatuur.

SLAAPGEDEELTE

Verwijderbare tent voor schoonmaken, opslag en recyclen. Materialen op basis van acryl voor isolatie, waterbestendigheid en ademend vermogen. Vast muggengaas met een opening aan de voorkant. Compartiment van 120 x 200 cm met een comfortabel bed, opslagruimte, USB-poorten en verlichting.

Adria MACH

Mobiele toepassing met slimme regeling bestuurt de belangrijkste functies, monitort de voorzieningen, biedt toegang tot gebruikershandleidingen, navigatiegegevens en mobiele Office-functies, allemaal vanaf je smartphone of tablet. Standaard vooraf geïnstalleerd. MACH of MACH Plus als opties.

KLIMAATREGELING

Verwarming van Truma en Webasto.

TWIN SUPREME-INTERIEUR MET DE VOORDELEN VAN HET SUNROOF EN OPEN
'CABIN-LOFT'-INTERIEUR.

• Exclusief Adria SunRoof-ontwerp en venster.
• Slaapgedeelte in het pop-updak met verlichting
  en USB-poorten.
• Open cabin-loft-interieurontwerp.
• Adria digitale regelaar voor belangrijkste functies.
• Onyx-interieurontwerp met glanzend wit meubilair.
• Dinette met uittrekbare tafel.
• Keuken, fornuis met twee pitten, wasbak en grote
compressorkoelkast.
• Grote tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden
achterin met matras van hoge kwaliteit.
• Duplex-badkamer met draaiwandfunctie.
• Grote berging achterin voor extra opslag.

INDELINGEN

Er zijn nu vier modellen: 640 SLB, 640 SGX, 640 SG (allemaal met een lengte van 6,363 m) en de 600 SPB (lengte van 5,998 m).

600 spb

In deze indeling vind je een tweepersoonsbed achterin en een pop-updak met slaapcompartiment, waardoor dit een geweldige oplossing is voor families of twee stellen.

640 slb

In deze indeling vind je twee eenpersoonsbedden achterin en een pop-updak met slaapcompartiment, waardoor dit een geweldige oplossing is voor families.

640 sgx

De eerste Twin Sports-indeling met het pop-updak met slaapcompartiment en de voordelen van het in hoogte verstelbare bed achterin, wat zorgt voor een extragrote en flexibele opslagruimte aan de achterkant.

640 sg

Innovatieve nieuwe indeling met een pop-updak met slaapgedeelte, verwijderbare eenpersoonsbedden achterin en unieke opslagmogelijkheden.

Ontdek meer over