Caravans
LUXE LIJN

De bekroonde Astella, maar dan korter.

Astella. Is het een luxe caravan of een camper? Omdat je het voertuig kunt slepen als een normale caravan of op kunt zetten als een statische camper die altijd verplaatst kan worden, is het misschien wel allebei. Aan het assortiment is nu een meer compacte indeling toegevoegd, die wel korter in lengte is, maar niet minder charme heeft.

“We zijn er trots op dat de Adria Astella zulke prestigieuze onderscheidingen in de wacht sleept; dat is een groot eerbetoon aan de getalenteerde mensen in het hele team achter het project. Met Astella herdefiniëren we het luxe vakantiegevoel: het ontwerp biedt de beste ervaringen die mogelijk zijn met een caravan en bevat de beste elementen van een camper. Astella spreekt klanten aan die het ultieme vakantiegevoel willen ervaren met het comfort van hun eigen vakantiehuis op een vaste plek, maar ook klanten die op zoek zijn naar een verplaatsbare accommodatie.”

Matjaz Grm
uitvoerend directeur verkoop en marketing bij Adria Mobil

NIEUWE INDELING 644 DP

De allernieuwste toevoeging is ontworpen voor twee personen en bevat al het baanbrekende comfort en de bruikbaarheid die je zou verwachten. Omdat de caravan korter is, is deze zelfs nog makkelijker te slepen.

Alle Astella-indelingen vertonen gedetailleerde verbeteringen met nieuwe Adria-digitale bedieningspanelen voor o.a. de verlichting, HELLA-installaties voor achterlichten en kleine wijzigingen in het meubilair, waaronder een herziene oplossing voor de dinette in de 904HP. De slimme regelings-app Adria MACH is beschikbaar op de Astella.

AWARDS

Red Dot Design-award 2020 voor uitmuntend productontwerp.

ABC Brand Contest 'Best of the Best'-award 2020 van de Duitse ontwerpraad.

European Innovation Awards 2020 in de categorieën 'Overall Concept' (Algeheel concept) en 'Layout' (Indeling).

De Astella-lijn is verkrijgbaar in vier indelingen en biedt een luxueuze accommodatie aan 2-6 personen.

DE VOLLEDIGE LAY-OUT AANBIEDING

Ontdek meer over