Campers
MAAK KENNIS MET DE NIEUWE GENERATIE SONIC

Stijl, prestaties en comfort, allemaal in één ontwerp.

Als je nadenkt over een grote tocht, over het nemen van de eenvoudigste route, over moeiteloos reizen tussen landen en bezienswaardigheden, is er moeilijk een betere keuze te vinden dan een geïntegreerde camper. Voor de allernieuwste mogelijkheden in ontwerp en innovatie, levert de nieuwe generatie Sonic zonder enige moeite de stijl, de prestaties en het comfort waar je naar op zoek bent.
+ STIJL

De Sonic heeft een stijlvolle, aerodynamische uitstraling met een duidelijke aanwezigheid op de weg. Maak een keuze tussen het zilverkleurige chassis (Supreme-modellen) en het witte chassis (Plus-modellen). Hoewel het vooraangezicht er mogelijk bekend uitziet, is de achterkant volledig nieuw met een lichte kromming en nieuwe ledverlichting.

+ comfort

Ontworpen om in te leven: met moderne leefgedeeltes en talloze innovatieve nieuwe kenmerken, wordt er ruimschoots voldaan aan de wensen op het gebied van comfort en ruimte. Perfecte voertuigen voor gebruik het hele jaar door, met verwarming van Alde en Truma voor koudere klimaten.

+ PRESTATIES

Een voertuig van gegarandeerde kwaliteit, ontworpen om het hele jaar door prestaties te leveren, op basis van de nieuwe Fiat Ducato en het lage Fiat-chassis, gecombineerd met de 'Comprex'-chassisconstructie van Adria en de dubbele vloer.

"De nieuwe generatie Sonic geeft een geweldig gevoel van vertrouwen, alles is waar het moet zijn en het interieur lijkt op dat van een moderne loft. Hij presteert uitstekend en is ook nog eens heerlijk om in te rijden."

Denis Car - Productmanager campers van Adria

KENMERKEN


Vijf verhalen hebben de creatie van de nieuwe Sonic-lijn gestimuleerd.

#1 GEÏNSPIREERD ONTWERP
#2 ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN
#3 EEN ECHT THUISGEVOEL
#4 EIGENTIJDSE LEEFGEDEELTES
#5 INSPIRERENDE OPLOSSINGEN
ONTDEK DE GALERIJ
DE INDELINGEN
SUPREME
plus

Ontdek meer over