Caravans
NIEUWE GENERATIE ADORA

Indelingen ontworpen voor jou.

Adora, vooral bekend om het strakke, aerodynamische ontwerp van de buitenkant, het grote panoramavenster en het elegante, comfortabele interieur, biedt verschillende exclusieve indelingen. Verkrijgbaar in 14 Europese indelingen en 4 Britse indelingen met innovatieve lay-outs die uniek zijn voor de Adora:

“Adora heeft altijd al het grootste panoramavenster van alle caravans op de markt gehad. Het nieuwe in-line-ontwerp is groter en zorgt voor meer licht en daardoor een gevoel van ruimte in het interieur, voor een 'atrium-achtig' leefgedeelte in de meeste indelingen”

Erna Povh -
Productmanager voor de Adria-caravans

“We hebben speciale aandacht besteed aan comfort en ambiance, met oog voor de details. echt comfortabele bedden en zitmeubilair, slimme regelbare verlichting in alle leefgedeeltes en een nieuwe geluidssysteem met verborgen luidsprekers.”

Erna Povh -
Productmanager voor de Adria-caravan

De Adora voelt aan als thuis dankzij het elegante interieur met ruimer opgezette leefgedeeltes en een speciale huiselijke ambiance. De keuken is gebaseerd op de beste thuiskeukens en de badkamer lijkt op die in een boetiekhotel.

Winnaar van de Europese
Innovatie-award voor exterieurontwerp.

EXCLUSIEVE INDELINGEN

Adora biedt indelingen die koppels, gezinnen en groepen zeker zullen aanspreken. Een van deze indelingen is die van de 613 PK, een innovatieve caravan met twee deuren.

DE VOLLEDIGE LAY-OUT AANBIEDING

Ontdek meer over