Lifestyle

Een goede
besteding
van kostbare 
vrije tijd.

Geschreven in samenwerking met Adria-klanten Frode en gro Nikolaisen

"We halen de allerbeste momenten uit de natuur. We zijn gek op het buitenleven. Het voelt goed om in een prachtige omgeving op pad te gaan en de tijd door te brengen vanaf een hoog punt met een geweldig uitzicht."

HET LEVEN IN EEN CAMPER MAAKT HET GEMAKKELIJK VOOR ONS: WE KUNNEN GAAN EN STAAN WAAR WE MAAR WILLEN. NIETS IS MOOIER DAN VRIJ KAMPEREN, HET GEEFT ONS DE MOGELIJKHEID OM ZELF KEUZES TE MAKEN EN DICHT BIJ DE NATUUR TE ZIJN.

We wonen in een klein plaatsje genaamd Bjerkvik, in het noorden van Noorwegen. Hier zijn we gezegend met de prachtige natuur voor onze deur en hebben we de kans om vrij te kamperen. Stel je eens voor: elke ochtend wakker worden met een ander uitzicht vanuit je slaapkamerraam. Hier begint de nieuwe wandeling door de bergen in de achtertuin. Onze benadering van het leven is om 'niet te vergeten dat kostbare vrije tijd op een goede manier besteed moet worden'. Dit is de lifestyle met een recreatievoertuig. We gebruiken onze camper van eind april tot eind september. Weekenduitjes vinden vaak niet zo ver van huis plaats, variërend van een heenreis van één tot vier uur.

We hebben veel geluk, want vanaf ons huis kunnen we met gemak een aantal van de mooiste plekjes bereiken die het noorden van Noorwegen te bieden heeft. Plaatsen zoals Vesterålen, de Lofoten-eilanden, Steigen en Senja. Dit zijn populaire bestemmingen voor toeristen in Noorwegen. Tijdens het vakantieseizoen reizen we meestal door Noorwegen en rijden we soms door onze buurlanden Zweden en Finland. We proberen onze nieuwe favoriete locatie te vinden! Vakanties zijn vergelijkbaar met lange weekenden, omdat we dan kunnen doen wat we het liefst willen.

NA EEN WANDELING IN DE BERGEN IS ER NIETS HEERLIJKERS DAN EEN MEER TE VINDEN EN EEN FRISSE DUIK TE NEMEN, DUS NEMEN WE ALTIJD ZEEP EN EEN HANDDOEK MEE IN ONZE RUGZAK. WANNEER WE DAN WEER AANKOMEN BIJ DE CAMPER PAKKEN WE EEN GEMAKKELIJKE STOEL EN DRINKEN WE WAT, VOORDAT WE DE BBQ AANSTEKEN OM EEN HEERLIJKE MAALTIJD TE BEREIDEN. WE ZIJN GROOT LIEFHEBBERS VAN EEN GOEDE HOUTSKOOL-BBQ, OMDAT HET ETEN DAN ALTIJD MEER SMAAK HEEFT.

Onze Sonic leidt ons langs nieuwe wegen waar we nieuwe ervaringen opdoen. We maken uitstapjes naar bruisende steden, naar de fjorden, de bergen en het buitenleven. Stedentrips zijn geweldig! We genieten van concerten, musea en goed eten en drinken bij gezellige restaurants en voelen de energie die het stadsleven kan bieden.

We hebben ook wel luie dagen bij de camper, waarbij we genieten van de vrije tijd. We ontspannen, lezen een boek, luisteren naar muziek en genieten van elkaars gezelschap, weg van de hectiek op het werk en thuis. Als het slecht weer is, kunnen we een Netflix-film kijken op tv en genieten van de tijd in ons sfeervolle en prachtige huis op wielen. De camper biedt ons alles wat we nodig hebben om de dagen in comfort en luxe door te brengen.

Onthoud dat een goede besteding van kostbare vrije tijd het allerbelangrijkste is.

ONTDEK DE GALERIJ
A LITTLE ABOUT US

Frode Nikolaisen is getrouwd met Gro Nikolaisen en ze zijn allebei 54 jaar oud. Gro heeft gewerkt als verpleegkundige en Frode in het Noorse leger. Ze wonen in Bjerkvik in het noordelijke deel van Noorwegen. Ze zijn eigenaars van een Sonic.

join Frode:

@frode_nikolaisen