Campers en buscampers
NIEUWE FIAT DUCATO

De drijvende kracht achter je volgende avontuur.

Onze campers en buscampers zijn nu uitgerust met het nieuwe Fiat Ducato-onderstel, het basisvoertuig met een nieuw hart, lichaam en brein, dat het allernieuwste te bieden heeft ten aanzien van stijl, prestaties, comfort en veiligheid.
Alle Axess-modellen zijn tevens verkrijgbaar op de Citroen Jumper en bieden daarmee een uitzonderlijke waarde.

MEER PRESTATIES

Op zoek naar meer prestaties? Je kunt sterke prestaties verwachten van de nieuwe Multijet 3-motoren van Fiat, met 2,2 liter verdringing en versies met 120HP, 140HP, 160HP en 180HP en een koppelafgifte variërend van 320 nm tot 450 nm, afhankelijk van het model. De nieuwe motoren zijn volledig conform Euro6 en zijn uitgerust met een tweede ureuminspuiting na de zuiveringsinstallatie, waardoor er ook meer efficiëntie wordt beloofd. Handgeschakeld of automaat? Je kunt kiezen uit een handmatige koppeling met 6 versnellingen en een automaat met 9 versnellingen (vanaf 140HP).

MEER COMFORT

Ga je ergens naartoe waar het warm is? Handmatige airconditioning is nu standaard, met een optioneel en efficiënt automatisch systeem. Het verwarmingssysteem is ook uitstekend. Lange rit voor de boeg? Maak een keuze uit de nieuwe infotainmentsystemen en luidsprekers, inclusief een 10’’ radio NAV-touchscreen HD-unit en optionele telematics-module.
Telefoons opladen en uitrusting die je niet wilt verliezen? Meer laadpunten en USB-aansluitingen, waaronder draadloze laadoptie en betere opslag.

STIJLVOLLER

Op zoek naar nog meer Italiaanse stijl? Een aangepast vooraanzicht, met een nieuwe grill, groter Adria-logo en met koplampen in volledige led-uitvoering die 30% beter presteren dan halogeen, en met optionele mistlampen die met je meedraaien. De binnenkant is een nog prettigere plek om te verblijven, met een nieuw assortiment stuurwielen en leuke details, zoals de pookknoppen en luchtventilatie. Er is een koele witte interieurverlichting en er zijn nieuwe deurpanelen, meer opbergruimte, nieuwe instrumentenpanelen en verbeterde bestuurdersinformatie.

MEER VEILIGHEID

Wil je je meer op je gemak voelen? Meer veiligheidsfuncties met een nieuwe herinnering aan de autogordel en elektrische stuurbekrachtiging als standaard hulpmiddelen bij het rijden, rijstrookcontrole en brandstofefficiëntie. Kies voor nog gemakkelijkere besturing met behulp van de elektronische parkeerrem, loskoppelend batterijsysteem en opties voor sleutelloze bedieningsknoppen. Er is een groot aantal veiligheidshulpmiddelen verkrijgbaar, waaronder elektronische stabiliteitscontrole, remcontrole met voetgangersdetectie, adaptieve cruisecontrol, intelligente snelheidsassistentie en detectie van sufheid bij de bestuurder.

CitroËn JUMPER

Veel Adria-voertuigen bieden de Citroën aan als alternatief.
De Jumper biedt de allernieuwste mogelijkheden in efficiënte Euro6.3
HDi-motoren en een goede combinatie van functies met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Citroen bevat hoogwaardige standaardapparatuur, een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen en de voordelen van een grote brandstoftank van 90 liter.

Bespreek met je Adria-dealer altijd de beschikbare pakketten, opties en toepasselijkheid voor elke Adria-camper en buscamper, want deze kunnen variëren.

Ga voor gedetailleerde informatie naar www.adria-mobil.com

Ontdek meer over