inspiratie voor jouw avonturen

Onafhankelijk op reis met een recreatievoertuig, met je eigen reisschema en in je eigen accommodatie, is een krachtige manier om je vrijheid en welzijn te vergroten.

Een goede besteding van kostbare vrije tijd, een klantverhaal vanuit Noorwegen, geeft de essentie hiervan perfect weer. In Liefde op het eerste gezicht vind je handige tips voor het kopen van je eerste caravan. We gaan ook op zoek naar 'la dolce vita' in een Compact.

We geven een voorproefje van de nieuwe Fiat Ducato en onze nieuwe generatie Sonic die stijl, prestaties en comfort biedt in één enkel voertuig. We kijken daarnaast naar de goed verkopende Axess-modellen uit de Matrix- en Coral-lijnen, die veel keuzemogelijkheden en waarde met zich meebrengen.


Adria is de aanvoerder van de snelgroeiende markt in buscampers, dus kijken we gedetailleerd naar de vier nieuwe Twin Sports-modellen. En we gaan ons buiten de piste begeven voor Winterverhalen met free-riders van Elan-ski's.

We kijken naar een voorbeeld van de nieuwe generatie Alpina-caravans en nemen een kijkje in de exclusieve Adora-indelingen. Een combinatie van robuust en vloeiend: dat is de nieuwe Action Sport.

We ontdekken hoe vliegtuigontwerpen vormgeven aan de nieuwe generatie caravans en we gaan 'glamping' uitproberen in een geüpcyclede caravan, een interessante duurzame oplossing.

Adria-ambassadeur, Primož Roglič, 's werelds topwielrenner, kijkt terug op een turbulente twaalf maanden op de weg.

Geniet van het magazine!

Neil Morley, redacteur.

Adria. inspiratie voor jouw avonturen.