Merke
OFF PISTE-EVENTYR I EN BOBIL.

Vintereventyr

Det er noe eget med å tilbringe en vinternatt i en bobil, spesielt om man har tilbragt hele dagen med å teste nye ski fra ELAN. Skru på varmen, lag deg en kopp te, slapp av og les disse vintereventyrene, skrevet av noen av de mest erfarne utøverne innen vinteridrett, som alltid krever det beste.
ALLE MINE BEHOV FOR MIN LIVSSTIL

Matthias Mayr er Elan-ambassadør for frikjøring, og har stått ned noen av de mest avsidesliggende fjellene på planeten vår.

«Triglav-nasjonalpark i Slovenia – hjemmet til skiene mine, Elan. Deres 75-års jubileum er en utmerket grunn til å dra dit for å kose seg. 20 cm nysnø oppå 3–6 meter pakket snø ligger og venter på oss. «Siden koronaviruset fortsatt er aktivt, er alt ganske annerledes, men ikke gleden av lette ski på bena, den myke snøen under dem og solen i ansiktet ...»

EN HERLIG DAG

Tomaž Jakofčič er en fullkvalifisert IFMGA-fjellfører og den første slovener til å lede kunder opp til toppen av Mount Everest.

«Kun feriene er verre en helgen» er en vanlig vits blant unge fedre. Og det er et snev av sannhet i det mens barna er små. Siden blir ting mer fornøyelige, og min kone og jeg setter snart ski på føttene til våre kjære døtre også. Denne gangen prøvde vi å slå sammen det å reise i bobil med skitur. Med Sonic, som vi fikk låne av vår venner hos Adria, åpnet det seg en helt ny vinterverden på tvers av Slovenia, og det ga oss den ultimate følelsen av frihet og glede.»

OJ, SÅ SPENNENDE!

Grega Kofler er en erfaren IFMGA-fjellfører, instruktør innen vinteridrett og sportsentusiast

«Det kan virke litt utfordrende på turski, der man med litt helling kan kjøre på ski i mer enn 1400 høydemeter. Med fantastiske vær- og snøforhold blir det til et eventyr for meg og mine to sønner. Det ble enda flottere med Adria Sonic som en del av reisefølget vårt.»

«Vi nyter det til det fulle, svingene er lange og brede, og melkesyren svir i lårene våre ... Vi finner til slutt vår egen løype som tar oss nesten helt til midten av Bohinjska Bistrica. Gleden er fullkommen, når vi ser oss tilbake opp mot hva vi nettopp har stått ned og det som ligger foran oss. Min kone og yngste sønn i en Sonic, en kald Coca-Cola til guttene og en velfortjent øl til meg – i den varme Sonic-komforten. WOW! Tusen takk til Elan og Adria Mobil for den uforglemmelige opplevelsen.»

Elan er en verdenskjent skiprodusent med mer enn 75 års erfaring i å designe og produsere de beste skiene i verden.
Se www.elanskis.com