Lifestyle

Fritiden
din er
betydningsfull.

co-created with Adria customers Frode and Gro Nikolaisen

«Vi opplever de beste øyeblikkene ute i naturen. Vi elsker friluftsliv. Det er deilig å komme ut i fantastiske omgivelser og nyte tiden fra en høyde med god utsikt.»

ET LIV I BOBIL GJØR DET ENKELT FOR OSS, VI HAR MULIGHET TIL Å DRA DIT VI VIL, INGENTING ER BEDRE ENN Å VÆRE FRI, DET GIR OSS MULIGHETEN TIL Å OVERNATTE GRATIS I NÆRHETEN AV NATUREN.

Vi bor på et lite sted som heter Bjerkvik, i Nordland fylke i Nord-Norge. Vi er velsignet med fantastisk natur like utenfor døra vår og med muligheten til å overnatte helt gratis. Se for deg at du våkner opp om morgenen til en ny utsikt fra soveromsvinduet ditt hver eneste morgen. Dette er hvor den nye fjellturen begynner like utenfor døren: vår tilnærming til livet er «å huske at fritiden din er betydningsfull». Dette er livsstilen med et fritidskjøretøy. Vi bruker bobilen fra slutten av april og helt til slutten av september. Turer i helgene er ofte ikke så langt hjemmefra, fra en til fire timers kjøring en vei.

Vi er heldige, for hjemmefra kan vi enkelt nå flere av de herligste plassene som Nord-Norge har å tilby. Plasser som Vesterålen, øyene i Lofoten, Steigen og Senja. Dette er populære destinasjoner for de som besøker Norge.I feriesesongen reiser vi for det meste i Norge, noen ganger reiser vi også gjennom våre naboland Sverige og Finland. Vi prøver alltid å finne nye favorittsteder! Feriene våre er som oftest veldig lange helger. De lar oss gjøre det vi setter mest pris på.

INGENTING ER MER FANTASTISK ETTER EN FJELLTUR ENN Å FINNE EN ELV FOR Å TA SEG ET FORFRISKENDE BAD, DERFOR HAR VI ALLTID SÅPE OG HÅNDKLE MED OSS I RYGGSEKKEN. NÅR VI SÅ KOMMER TILBAKE TIL BOBILEN, KAN VI BARE FINNE FREM EN SOLSTOL, HENTE OSS NOE Å DRIKKE, OG SENERE TENNE FYR PÅ GRILLEN OG LAGE ET BEDRE MÅLTID. VI ELSKER Å BRUKE KULLGRILL, MATEN SMAKER ALLTID MYE BEDRE SLIK.

Vår Sonic fører oss på nye veier og frem til nye opplevelser. Vi tar turen til byer for å få oppleve det urbane livet, vi drar til fjordene, fjellene og ut for å nyte friluftslivet. Det er supert å dra på bytur! Vi nyter konserter, museer, og god mat og drikke på sjarmerende restauranter, og kjenner på det pulserende livet som byen byr på.

Vi har også late dager i bobilen, hvor vi bare nyter de rolige dagene, slapper av, leser en bok, hører på musikk og nyter tiden sammen, borte fra hektiske arbeidsdager og hjemmet vårt. Om været er dårlig, kan vi se en film fra Netflix på TV, og bare nyte tiden vi tilbringer inne i vår stemningsfulle og herlige hjem på hjul. Bobilen gir oss alt vi trenger for å nyte dager med komfort og luksus.

Husk at fritiden din er betydningsfull.

OPPDAG GALLERIET
LITT OM OSS

Frode Nikolaisen er gift med Gro Nikolaisen, og begge er 54 år. Gro arbeider som sykepleier og Frode arbeider i det norske militæret.
De bor i Bjerkvik i Nordland fylke i Nord-Norge. Sonic-eiere.

join Frode:

@frode_nikolaisen