Livsstil
VI TREFFER EN NEDERLANDSK FAMILIE SOM NYLIG KJØPTE SIN FØRSTE CAMPINGVOGN, EN NESTEN NY ADORA

Hva mener førstegangskjøperne?

kidslovetravel.net
«VI ER KEVIN, AAFJE, FLORIS (8) OG LOTTE (7), OG SAMMEN HAR VI REIST RUNDT OM I VERDEN MED FLY, BIL OG CAMPINGVOGN. VI HAR TIL NÅ BESØKT MER ENN 50 LAND. DE SISTE ÅRENE HAR VI UTFORSKET EUROPA MED DEILIGE CAMPINGFERIER OG VI ER LANGT IFRA FERDIGE! VI REISTE AVGÅRDE FOR FØRSTE GANG I VÅR NYE HIPPIE-CAMPINGBIL. EN STOR RØD CAMPINGBIL SOM LIGNER EN BUSS. VI DRO GJENNOM FRANKRIKE OG SPANIA I TRE UKER, EN FANTASTISK TUR, MEN LIKEVEL VAR DET ENKELTE TING SOM VAR SKUFFENDE ... DET VISTE SEG AT MED SURFEBRETTENE PÅ TAKET KUNNE VI IKKE PARKERE NOEN STEDER I NÆRHETEN AV STRANDEN. CAMPINGBILEN VÅR VAR FOR STOR TIL DET. VI MÅTTE DESSVERRE KJØRE FORBI DE FANTASTISKE FRANSKE MIDDELALDERBYENE, FORDI PARKERINGSPLASSENE VAR FOR SMÅ. OG SIST, MEN IKKE MINST, ER DET Å GÅ PÅ TOALETTET OG TA SEG EN DUSJ FAKTISK IKKE MULIG I HIPPIEBUSSEN VÅR, OG DET BLE DET SISTE STRÅET.

Campingbilen skal derfor selges, men hva nå? Vi elsker å dra på campingtur, være masse ute og nyte naturen, der barna kan løpe rundt og få seg nye venner. Løsningen for oss ble campingvogn og en nesten ny modell, med all luksusen dette fører med seg. Vi kan sette fra oss campingvognen på en campingplass og bruke bilen til å kjøre til stranden eller besøke en pittoresk by i nærheten.
Vi begynner vår leting i en handlegate for campingvognforhandlere, vi ser på alle slags merker og faller for Adria. Campingvognen er dekorert i lyse, naturlige fargetoner og utstyrt med den nødvendige luksus. Vi ønsket opprinnelig køyeseng til barna, men en hyggelig selger sier at barna mest sannsynlig om et års tid vil sove i telt og at køyesengen da bare vil oppta plass. Derfor gikk vi for en campingvogn med én permanent seng og et rundt bord som kan gjøres om til en stor seng, om barna ønsker å sove inne i nok et år.
Vi ønsker oss også en campingvogn med et stort kjøleskap, slik at vi ikke trenger å handle matvarer hver dag, og så klart trenger vi både toalett og en flott dusj.

Da jeg steg inn i Adria Adora, falt jeg pladask. Denne typen campingvogn har panoramatak! Hele fronten er faktisk et vindu, noe som gir campingvognen svært godt lysinnfall – og om kvelden kan du se på stjernene fra sengen din. Det er jo bare helt utrolig!

For øyeblikket er en campingvogn helt perfekt for oss, og vi får det beste fra begge verdener: et luksuriøst privat hus på hjul som vi kan sette fra oss på de mest fantastiske steder. Så kan vi bruke bilen til å utforske området, ta med seg surfebrettene til sjøen og oppdage flotte, skjulte plasser.»