Bobiler og campingvogner
NYE FIAT DUCATO

Kraften bak ditt neste eventyr.

Våre bobiler og campingvogner er nå utstyrt med den nye Fiat Ducato, basekjøretøyet med nytt hjerte,
ny kropp og ny hjerne, og tilbyr det siste innen stil, ytelse, komfort og trygghet.

MER YTELSE

Trenger du mer ytelse? Forvent kraftig ytelse med Fiats nye Multijet 3-maskiner, med 2,2 l slagvolum og versjoner med 120 hk, 140 hk, 160 hk og 180 hk, og et dreiemoment fra 320 Nm til 450 Nm, avhengig av modell. De nye motorene overholder Euro6 og har et etterbehandlingssystem med en andre ureainjektor, som også skal være mer effektiv. Manuell aller automatgir? Det er mulig å velge mellom 6-girs manuell eller 9-girs automat (fra 140 hk og oppover).

MER KOMFORT

Skal du dra der det er varmt? Manuell luftavkjøling er nå standard, med et valgfri og effektivt automatisk system. Varmesystemet er også bra.. Lang kjøring foran deg? Velg fra det nye infonøyelse-systemet og høyttalere, inkludert en 10-tommers berøringsskjerm med radio NAV HD-enhet og også en valgfri telematikk-modul. Lade telefonen og utstyr du ikke kan miste? Flere ladepunkter og USB, inkludert mulighet for trådløs lading og bedre lagringsplass.

MER STIL

Ser du etter en litt mer italiensk stil? Et modifisert ytre, med ny grill, større Adria-logo og LED-frontlys som har 30 % bedre yteevne enn halogen samt valgfritt tåkelys på hjørnene. Inne er det blitt enda hyggeligere å være, med nye valgmuligheter for ratt, og fine detaljer som girspakknotter og lufteventiler. Det er stilig, ny hvit interiørbelysning og nye dørpaneler, mer lagringsplass, nye instrumentpaneler og forbedret kjøreinformasjon.

TRYGGERE

Ønsker du å føle deg mer avslappet? Tryggere funksjoner med ny setebeltepåminner og servostyring som standard, i tillegg til kjørefeltkontroll og bedre drivstoffeffektivitet. Velg elektrisk parkeringsbrems, frakoblingssystem for batteri og nøkkelfri løsning for enklere kjøring. Det er mange tilgjengelige hjelpemidler for trygg kjøring, inkludert elektrisk stabilitetskontroll (ESC), kollisjonsvarsel for fotgjenger, adaptiv fartsholder, smart hastighetsassistent og filassistent.

Finn ut mer om