Livsstil
TING MAN BØR TENKE PÅ, NÅR MAN KJØPER SIN FØRSTE CAMPINGVOGN

Kjærlighet ved første blikk.

Det er blitt kult å dra på campingtur igjen! Interessen for å eie campingvogner er blitt gjenopplivet under pandemien, ettersom folk ser seg om etter nye ferieløsninger. Mange nykommere, og da spesielt familier med unge barn, kjøper seg en campingvogn for første gang.

- Ekspertens syn -

ETTER EN HEL LIVSTID MED CAMPINGTURER, DELER DEN UAVHENGIGE JOURNALISTEN ANDREW DITTON SIN KUNNSKAP OM Å KJØPE SIN FØRSTE CAMPINGVOGN.

Andrew Ditton er en velrenommert britisk campingvognjournalist. Da han var 14 år arvet han en campingvogn og siden da har han reist omkring, fra et lite telt i Canada til en stor bobil på New Zealand, reiser han på leting etter unike campingopplevelser.

Du finner ham på www.andrewditton.com


- The expert view -

HVA…? Før du i det hele tatt begynner å kikke på campingvogner, må du samle familien og bli enige om et felles mål. Foretrekker dere å dra ut på oppdagelsesferd, eller å besøke et delvis fast sted i helger og ferier? Hvis dere ønsker å dra ut på turer, må du først sjekke campingvognregelen hos din lokale Adria-forhandler. NÅR…? Kun på sommeren, eller hele året? Jo mer komfortabel campingvognen er, jo mer vil du bruke den. Ved å maksimere bruken av campingvognen, får du mer verdi for pengene, også selv om du ikke kjøper den billigste modellen. HVOR…? En campingvogn trenger ikke bare å brukes i ferier. Hvis du kan ha den stående hjemme, er det også et ekstra gjesterom, lekerom for barn og et rolig sted å arbeide fra. Hvis du ikke kan ha campingvognen stående hjemme hos deg, vil du måtte lagre den en plass. HVEM…? Du trenger ikke alltid å ha likt antall køyeplasser som antall brukere. Mange par foretrekker firesengs campingvogn, hvor de sover i den faste sengen og lar sengeplassene som omgjøres fra sofa forbli sofagruppe. Tenåringer kan foretrekke å sove utenfor i et telt eller under et solseil. HVORDAN …? Tenk over hvordan du skal trekke campingvognen din. Det er masse hjelp tilgjengelig om dette temaet på ekspertnettsider eller snakk ganske enkelt med din Adria-forhandler. Du kan også få profesjonell opplæring mange steder. Og når den ikke er i bruk, hvor vil den stå – i gårdstunet ditt eller på en lagringsplass? Praktiske, virkelighetsnære vurderinger. HVOR MYE..? Til slutt, hva slags budsjett har du for kjøp og bruk av campingvognen din. Dette vil legge føringer for ditt modellvalg og om du kjøper en ny eller en nesten ny campingvogn. Ny har fordeler som garanti og at du er førstemann til å eie den, men det finnes også flotte, nesten nye modeller som er verdt å sjekke ut.  FREMFOR ALT… din nye campingvogn vil sørge for at du har et smil i fjeset ...

Møt Adria-modellene

som førstegangskjøpere

har en tendens til å velge:
altea
KOS DEG I CAMPINGVOGN

Førstegangskjøpers vurdering 5/5

En komfortabel og moderne, allsidig modell

Best for:

alle. Altea er alt for alle personer.

aviva
HJEMMET ER DER VI PARKERER DET

Førstegangskjøpers vurdering4.5/5

«Campingvogner utstyrt med alt du trenger og ingenting du ikke trenger, som lar deg konsentrere deg om å lage minner.»

Best for:

Unge familier på farten.

ACTION
life gets easier

Førstegangskjøpers vurdering4/5

«Buede, ikoniske campingvogner som
garantert gjør deg smilende blid.»

Best for:

Eventyrlystne par eller enslige.

adora
life is an adventure

Førstegangskjøpers vurdering4/5

«Uansett om du tar med deg hjemmet på tur eller om den står permanent en plass, er Adora det elegante og virkelig luksuriøse feriehjemmet som du alltid har ønsket deg. For mange er dette den ideelle campingvogn nummer to!»

Best for:

Stort panorama, fantastisk oppholdsrom, muligheter for Alde-oppvarming og klimaanlegg gjør Adora til en fantastisk komfortabel campingvogn.