Campingvogner
LUKSUS-LINJE

Den prisvinnende Astella, kun kortere.

Astella. Er det en luksus-campingvogn eller et mobilt hjem? Du kan dra den med deg som en vanlig campingvogn, eller plassere den som et stedfast mobilt hjem og enkelt flytte på den om du behøver det, så kanskje den er begge deler. En mer kompakt utforming er nå lagt til serien, den er kortere i lengden, men ikke mindre sjarmerende.

«Det gleder oss at Adria Astella har mottatt en slik prestisjerik pris, som er en fantastisk anerkjennelse til de talentrike personene i hele teamet bak prosjektet. Med Astella vil vi redefinere opplevelsen av luksusferien da den gir den beste opplevelsen som en campingvogn kan gi og det beste elementene fra et mobilt hjem. Det er attraktivt for kunder som ønsker seg den fantastiske FERIE opplevelsen i sitt eget feriehjem på et fast sted, eller å bruke den som en mobil enhet som kundene kan trekke selv.»

Matjaz Grm
Adria Mobils administrerende salg og markedsføringsdirektør

NY UTFORMING 644 DP

Det siste tilskuddet er laget for to personer med alle nyskapende komfort og praktiskhet som du forventer. Ved å være kortere, er den også enklere å dra.

Alle Astella-layoutene har fått detaljerte forbedringer med nye Adria digitale kontrollpaneler for lys, HELLA-baklys, små endringer på møblene, inkludert en ny løsning for spisekroken i 904HP. Adria MACH, tilgjengelig smartkontroll via en Astella-mobilapp.

UTMERKELSER

Red Dot Design-pris 2020 for fremragende produktdesign.

ABC Automotive Brand Contest «Best of the Best» 2020-prisen fra det tyske designråd.

Europeiske innovasjonspremie 2020 for kategoriene «helhetskonsept» og «utforminger».

Serien Astella har fire utforminger, som tilbyr luksuriøs innkvartering for 2-6 personer.

HELE TILBUDET TILBUD

Finn ut mer om