Merke
ELDRE GENERASJON ADRIA

Kan oppsirkulering være glamorøst?

DERFOR KAN EN ELDRE ADRIA CAMPINGVOGN VÆRE DITT NESTE STORE PROSJEKT.
Av Will og Saira Aspinall
ADRIA CAMPINGVOGN HAR MANGE LIV OG DET ER IKKE UVANLIG Å KOMME OVER ORDENTLIG GAMLE MODELLER, SOM FORTSATT ER I FLOTT TILSTAND. HAR DU NOEN GANG VURDERT Å GÅ IGANG MED ET OPPUSSINGPROSJEKT FOR Å LAGE NOE SKIKKELIG SPESIELT?

Med en liten økonomisk investering og litt oppfinnsomhet kan du endre noe gammelt til et herlig vintage produkt. Hils på Will og Saira Aspinall, to briter som har solgt alt de eide i London i 2018 for å kjøpe et historisk våningshus i nærheten av Lake Bled i Slovenia. Paret renoverer sakte det 400-år gamle huset til et familievennlig boutiquehotell. Da Will lurte på om han skulle gå i gang med et mindre prosjekt før han begynte på huset, viste Saira ham en eldre Adria 380 campingvogn og en ønske om en vintage-inspirert egenartet mobil bar. Slik be Rex’s Bar til.

Vi fant Rex’s Bar på avto.net, en populær slovensk nettside for brukte kjøretøy. Fortsatt kjøredyktig, ble Adria 380Q fra 1979 kjøpt for 900 euro kun noen kilometer unna.

Konseptet for baren førte raskt til interesse fra en av landets mest populære øko-vennlige campingplasser. Med plass sikret på Eco River Camp i sommermånedene, hadde Will kun fire måneder for å fullføre renoveringsprosjektet. For å holde utgiftene nede, gjenbrukte Will mange gamle gjenstander funnet i parets våningshus. Retro-funksjonene består av en garasjedør som nå fungerer som en barbenk, noen fantastiske tapetet fra 1950-tallet som ble funnet på loftet gir en vintage stil, og 150-år gamle gulvplater er omdannet til en terrasse. Satt sammen med spesialtilpassede overflater i rustfritt stål og høyteknologiske solpanelet, møter baren all moderne standard samtidig som den har masse utstråling. Samtidig som de tilbringer sommeren med å servere tørste campinggjester, leier også Saira og Will ut Rex’s Bar til arrangementer og festivaler, som Desember-feiringer og Spring Chocolate Festival i den nærliggende historiske byen Radovljica.

«REX’S BAR BEGYNTE SOM ER RENOVERINGSPROSJEKT FOR WILL, MEN ER OGSÅ BLITT EN STOR DEL AV VÅRT FAMILIELIV OG EN RYGGRAD FOR BEDRIFTEN VÅR MENS VI RESTAURERER VÅNINGSHUSET»

Etterfulgt av suksessen med dette oppsirkuleringsprosjektet, har Will og Saira bestemt å kjøpe nok en Adria. Sjarmert av den eggformede 300 har de bestemt at de vil lage en fantastisk glamping-enhet og har begynt å designe et boutiquehotell i ministørrelse.

Inspirert av overfloden til togvognene til Orientekspressen, gir det nye campingvogn-navnet No.26 et luksuriøst opphold fullt opp med ekte størrelse på dobbeltsengen, sengetøyet og takhimling som nattehimmelen. Den er også plassert på Eco River Camp i Slovenia og mulig å leie for overnatting på sommeren i to netter eller mer.

... OG NO.26 SIER VELKOMMEN!

No.26 har vært eid av det samme paret de siste 20 årene og de oppgraderte til en ny Adria. Vi arbeidet med den samme slovenske designeren på fargetema og utvendig design og de laget over 50 folierte gullklistremerker i stjerneform til oss - for å gjenskape nattehimmelen som jeg ønsket i taket. I tillegg til å renovere innvendig, laget Will et solterrasse TIL campingvognen, for å gi gjestene et privat område utenfor, for å sitte ned , å spise og å slappe av på.

@slovenianfamilyaspinall

Slovenian Family Aspinall

ECO RIVER CAMP RADOVLIJICA,
SLOVENIA

Eco River Camp er en liten 100 % bærekraftig campingplass i alpin-regionen i Slovenia. Plassert på bredden av elven Sava og veldig nær Lake Bled, er det en perfekt plass for å utforske naturen og skjønnheten i Slovenia. Den er åpen hvert år fra 1. juni - 15. september, campingplassen ønsker campingbiler, bobiler, campingvogner og telt velkommen, i tillegg til å tilby overnatting på stedet i form av glampingtelt, trehytter og No.26.

ecorivercamp.com

Nå er det din tur!