inspirasjon til dine eventyr

Uavhengig reising med et feriekjøretøy, med selvvalgt reiserute og privat innkvartering, er en fantastisk måte å heve frihetsfølelsen og trivselen på.

Gjør det meste ut av fritiden din: en kundes fortelling fra Norge fanger essensen av dette på en perfekt måte, mens kjærlighet ved første blikk, gir deg nyttige forslag når man skal kjøpe sin første campingvogn. Vi søker også etter det søte livet i en Compact.

Vi ser nærmere på den nye Fiat Ducato og vår nye Sonic, om har stil, ytelse og komfort i ett enkelt kjøretøy. Vi tar også en titt på de nye Axess-modellene i de bestselgende seriene Matrix og Coral som gir flere valgmuligheter og mer verdi.

Adria leder det blomstrende bobilmarkedet, så vi ser på detaljene ved alle fire Twin Sports-modellene. Og vi går utenfor løypene for et vintereventyr med Elan Skis sine frikjørere.

Vi ser nærmere på den nye generasjonen av Alpina-campingvogner og ser på eksklusive Adora-layouter. Både det røffe og det jevne utforskes med den nye Action Sport.

Vi lærer hvordan flydesign former den nye generasjonen av campingvogner og vi drar på glampingtur i en oppsirkulert campingvogn – en spennende del av bærekraftfortellingen.

Adria-ambassadøren Primož Roglič, som er verdens toppsyklist, reflekterer rundt hvordan det er å være på veien i tolv omveltende måneder.

Kos deg med magasinet!

Neil Morley, redaktør

Adria. inspirasjon til dine eventyr.