Caravans
NY GENERASJON ADORA

Utforminger designet rundt deg.

Adora, best kjent for sine rene, aerodynamiske utvendige design, store panoramavindu og elegant komfortabelt interiør, tilbys i flere eksklusive utforminger. Tilgjengelig i opptil 14 europeiske utforminger og fire britiske utforminger, med innovative utforminger, unikt for Adora:

«Adora har alltid tilbudt de største panoramavinduene som finnes i campingbiler, og det nye strømlinjeformede designet er større og gir masse lys og en romslig følelse på innsiden, noen som gir en «atrium-aktig opplevelse» på de fleste utformingene»

Erna Povh.
Produktleder for Adrias campingvogner

«Vi har lagt spesiell oppmerksomhet på komfort og miljø, med tanke på detaljer. Ordentlige komfortable senger og sitteplasser, smart kontrollerbare lyssystem i alle rom og et nytt lydsystem med skjulte høyttalere»

Erna Povh.
Produktleder for Adrias campingvogn

Adora gir en hjemlig følelse med elegant interiør med større rom og en unik hjemmeaktig stemning. Kjøkkenet er inspirert av de beste hjemmekjøkkenene og badet er som boutiquehoteller.

Vinner av europeiske innovasjonpremier
for utvendig design.

EKSKLUSIVE UTFORMINGER

Adora tilbyr utforminger som vil appellere til par, familier og grupper. Blant disse funksjonsutformingene er 613 PK en ordentlig innovativ to-dørs campingvogn.

HELE TILBUDET TILBUD

Finn ut mer om