Varför välja Adria?

              Varför design är viktigt för Adria Mobil.

"Om du frågade hundra konsumenter vad de tyckte om Adria för tio år sedan skulle de förknippa Adria med två saker: kvalitet och pris. Om du skulle göra samma sak idag skulle konsumenterna förknippa Adria med kvalitet och design."

Dessa ord kommer från Adria Mobils försäljnings- och marknadsföringschef Matjaž Grm, som delar med sig av den senaste internationella konsumentundersökningen om Adria.

Det Slovenienbaserade företaget Adria Mobil Group är ett av de största fritidsfordons- och husbilföretagen i Europa.

Det representerar ett brett återförsäljarnätverk i 30 EU-länder och anses vara ett av de ledande varumärkena, baserat på en bra varumärkesimage, en välkänd produktdesign samt att dess kvalitet upplevs vara hög - ett resultat av en tillverkning där den senaste och bästa tekniken används.

Positiv feedback från konsumenter, kontinuerlig försäljningsökning och mottagandet av oberoende utmärkelser är belöningen för ett företag som nu sätter designen i centrum för sin affärsstrategi.
Anton  Kastrevc, verkställande forsknings- och utvecklingschef och Matjaž Grm, verkställande direktör för försäljnings- och  marknadsföringschef

Astella vinner priset som den bästa av de bästa
I automotive brand contest 2020
Samt red dot design award.
Tyska designrådet -
Automotive Brand
Contest Prisvinnare
för produkt- och
kommunikationsdesign.
Adria Astella vinner
priset Best of Best
i Automotive Brand
Contest och
Red Dot design award.

Automotive Brand Contest är den enda internationella designtävlingen för bilmärken och den organiseras av det tyska designrådet för att utmärka enastående produkt- och kommunikationsdesign. En tvärvetenskaplig jury gav detta pris till Astella efter kriterier gällande övergripande koncept/varumärkesanpassning, produktestetik och funktionalitet.
Efter denna utmärkelse vann Astella dessutom ett designpris i Red Dot 2020, vilket är ett prestigefyllt internationellt designpris som Red Dot GmbH & Co ger ut.

Matjaž Grm kommenterar:

”Med Astella levererar vi redan det framtida designkonceptet för nästa generations husvagnsutbud. Vi definierade om den lyxiga semesterupplevelsen med den bästa upplevelsen en husvagn och en husbil kan leverera. Det är attraktivt för konsumenter som vill ha den ultimata upplevelsen i sitt eget semesterhem på en fast plats eller ha den som en rörlig enhet som de själva kan bogsera runt.

Vi är den enda husbilstillverkare som med dessa utmärkelser fått ett erkännande inom design och detta är en bekräftelse på att vår produktutvecklingsstrategi, med ledning av vår produktledning, som är baserad på konsekvent design management och med en uppvisad kvalitet och funktionalitet som utvecklats med våra FoU-kollegor, tar Adria till en högre nivå”.