Inspirerande äventyr
Förstå varumärket Adria.

Från hjärtat, för själen.

Upptäck med om Adria Mobil

Vi vet att en Adria inte bara är ett fordon, det är en del av en berättelse – din och vår. I år når Adria en ny milstolpe, 55 år, från en blygsam start och med många svängar och omvägar under vägen.

En berättelse som styrts av passion i mer än ett halvt sekel, en kärlek till friluftsliv, frihet och självständiga resor som gett så många oförglömliga minnen till ägare världen runt.

Vår kontinuerliga utveckling av nya produkter och idéer, vår innovativa anda och att vi är besatta av kvalitet har varit bra för varumärket och vägleder oss än idag.

Vi som har tur att arbeta för Adria Mobil, företaget bakom varumärket, säger ofta att vi har det bästa jobbet i världen. Vi tillverkar så klart fordon varje dag, men det vi verkligen gör är att vi inspirerar till nya äventyr.

Adrias vision som varumärke är enkel -
”Vara det mest åtråvärda varumärket när det gäller fritidsfordon”.

Vi delar en passion med våra kunder - för äventyr och för den livsstil som ett fritidsfordon medför. Med alla resebegränsningar som uppstått i år är dessa fördelar mer eftertraktade än någonsin.

Varumärket Adrias värderingar:
Om du delar vår passion kommer du att förstå. Om du känner dig lockad av livsstilen ett fritidsfordon medför kan du bli en del av vår familj. Vad väntar du på?