Sökandet efter bekymmersfria semestrar.

Upptäck med om Sun Living

Adrias systervarumärke Sun Living har genomgått en stor förändring. Detta prisbelönta varumärke är känt för sin användarcentrerade design och har fått ett nytt utseende på sitt utbud av husbilar och vans och tillbringade det senaste året med att prata med ägare och intresserade besökare på olika nationella mässor.
Så vad är nytt?

På den konkurrenskraftiga marknaden på instegsnivå där Sun Living befinner sig har varumärket fått många anhängare på grund av sin enkla moderna design och dess robusta Adria-Mobil-ursprung. Användarna tycker om den öppna, rymliga designen och planlösningarnas flexibilitet.

SÅ VAD ÄR NYTT?

Den nya generationen ger en hemkänsla med en snygg inredning, större utrymmen, nya mjukare, mer integrerade former och en speciell hematmosfär. Ny belysning och nytt ljudsystem med dolda högtalare för en kontrollerbar stämning.


"Enkelhet är viktigt! Vi ville göra vårt nya fordonsutbud så enkelt och lättanvändligt som möjligt, göra resan bekymmerslös och få den att handla mer om upplevelsen av att vara ute i naturen. Vi anser att ägande bör vara så enkelt som möjligt så vi erbjuder ett robust beprövat fordonsutbud med ett enkelt val av storsäljande planlösningar och rätt utrustning, inklusive uppvärmning från Truma och praktisk extrautrustning ... ”