Buscampers 
De Twin-modellen van Adria zijn populair onder kopers die op zoek zijn
naar moderne en geavanceerde buscampers.

TWINS EN
TWIN SPORTS
WAT IS ER NIEUW!

DE EERSTE TWIN-MODELLEN MAAKTEN INNOVATIE MAINSTREAM. DAARNA VOEGDEN DE TWIN SPORTS-MODELLEN HET INGENIEUZE POP-UPDAK AAN DE MARKT TOE. EN NU ZIJN ER MEERDERE BASISVOERTUIGEN OM UIT TE KIEZEN, EEN NIEUW EXTRA GROOT SUNROOF XL EN NIEUWE PANORAMAVENSTERUITVOERINGEN, NIEUWE INDELINGEN EN EEN STIJLVOLLE SPECIALE EDITIE VAN DE TWIN SPORTS. ZO BLIJVEN DE ADRIA-BUSCAMPERS DE REST EEN STAP VOOR.

ONTWERP. De Twin-modellen waren trendsetters met hun moderne interieur en het originele, exclusieve Adria SunRoof en panoramavenster aan de voorzijde. De Twin Sports-modellen voegden daar nog eens de ingenieuze pop-updakmechanismen en extra slaapplekken aan toe.

INNOVATIE. De Twin Supreme was de eerste buscamper met het innovatieve SunRoof dat het interieur ingrijpend veranderde. Vele modellen hebben een kopie van deze innovatie, maar nu zorgen de vensteroplossingen in de Supreme- en Plus-modellen dat deze buscamper nog steeds boven de rest uitstijgt. De Twin Sports is beschikbaar in twee lengten en beschikt over een uniek openingsmechanisme met één scharnierpunt of een schaarsysteem voor het slimme pop-updak dat met zonnepanelen of airco's op het dak gecombineerd kan worden.

KEUZE. De Twin- en Twin Sports kunnen nu op de Fiat Ducato of de Citroën Jumper (in de meeste markten) worden uitgevoerd, zodat je een keuze hebt in motoren, versnellingsbak, kleuren en rijhulpsystemen.

INDELINGEN. De Twin-buscampers zetten de trend met de bestverkochte SLB-modellen, uitermate geschikt voor gezinnen. De flexibele ruimte achterin en een elektrisch bedienbaar bed maken de 640 SGX-modellen tot instant bestsellers. Bekijk ook de nieuwe Twin 600 SX- en 600 SBX-modellen.De reeks indelingen van de Twin Sports zijn eveneens ontworpen met gezinnen en sportliefhebbers in gedachten. De 640 SG is dankzij zijn extra opbergoplossingen een perfecte keus voor buitensporters.©Niklas Söderlund - @nattesferd
TWIN-MODELLEN - WAT IS ER NIEUW?

MEER RUIMTE,
MEER LICHT, MEER LUCHT

De nieuwste Twin-modellen beschikken over een nieuw optioneel SunRoof XL. Dit dak zorgt voor meer hoofdruimte, licht en ventilatie in alle Supreme-modellen. Het zonnedak is 110 x 90 cm, biedt tot wel 10 cm meer hoofdruimte en maakt de campers veel lichter. Bij Plus-modellen kun je nu ook kiezen voor een vast panoramavenster aan de voorzijde.

OPTIONELE UITRUSTING

Nieuwe artikelen en accessoires die je mogelijk kunnen interesseren:

Nieuwe geïsoleerde ‘tent’ en verwarmd matras voor het pop-updak van de Twin Sports.

Nieuw muggennet en verduisteringssysteem voor de achterportieren van de Twin/Twin Sports.

Nieuwe voedingen met zonnecellen, lithiumbatterij en omvormer.

Speciale opbergrekken voor de Twin Sports 640 SG.

De slimme Adria MACH-app is beschikbaar voor bepaalde modellen.

INDELINGEN VAN DE TWIN
De bestverkochte Twin-buscampers zijn verkrijgbaar op de Fiat Ducato of de Citroën Jumper (in de meeste markten) in de modellen Supreme, Plus en Axess, en in verschillende indelingen. 

ONTDEK MEER >
Twin Sports - WAT IS ER NIEUW?

Deze innovatieve modellen met een pop-updak zijn de populairste buscampers van het moment en zijn bij uitstek geschikt voor
gezinnen en sportievelingen. Nu beschikbaar op een Fiat Ducato of Citroën Jumper (in de meeste markten) met één nieuwe indeling.