Buscampers 
Twin Life

Reizen voor zaken én ontspanning. 

WIJ ZIJN NIKA EN LUKA UIT BLED, SLOVENIË. ALS FILMMAKERS ZITTEN WE VAAK IN DE AUTO EN DAAROM ONTSTOND BIJNA VIJF JAAR GELEDEN HET IDEE OM EEN BUSCAMPER TE KOPEN EN VANUIT ONS HUIS OP WIELEN TE WERKEN.

IN 2021 WAS HET EINDELIJK ZOVER. OM DE JUISTE BUSCAMPER TE VINDEN REISDEN WE HEEL EUROPA DOOR, HELEMAAL NAAR CARAVAN SALON DÜSSELDORF. WE DEDEN UITGEBREID ONDERZOEK NAAR ALLE CAMPERMERKEN EN KWAMEN ERACHTER DAT WE NIET ZO VER HADDEN HOEVEN REIZEN. WANT DE BESTE BUSCAMPERS WORDEN OP ANDERHALF UUR VAN ONS HUIS GEMAAKT DOOR ADRIA IN NOVO MESTO, SLOVENIË.

Aangezien we graag door de bergen en kleine plaatsen rijden, geven we de voorkeur aan buscampers boven campers. Daarnaast gaat er niets boven een uitzicht vanuit bed door open achterportieren, bijvoorbeeld van een mooi strand in de ochtend. 

De lounge is buitengewoon ruim vanwege het SunRoof. Dit was voor ons een van de belangrijkste eigenschappen om voor de Twin Supreme SGX te kiezen. In de buscamper kan bovendien het bed in hoogte worden versteld om meer ruimte voor sportspullen te maken. Een ander praktisch aspect is de badkamer met draaiwand. 

In de toekomst hopen we net zoveel te kunnen blijven reizen, pittoreske plaatsen te bezoeken, interessante mensen te ontmoeten, ons niet op een plek te hoeven vestigen en zoveel mogelijk plezier te kunnen maken.

"LANGE PERIODES WONEN EN WERKEN IN DE TWIN IS VERBLUFFEND EENVOUDIG. JE RICHT DE BUSCAMPER NAAR BELIEVEN IN EN RIJDT VERVOLGENS WEG. ONDERWEG ONTMOETEN WE VEEL MENSEN MET DEZELFDE LEVENSOPVATTING EN ZIEN WE GEWELDIGE PLEKKEN."

Nika & Luka