Campers
UIT DE ADRIA INNOVATION HUB

De nieuwe Supersonic

A new star today. Icon tomorrow.
"DE SUPERSONIC BEGON ALS EEN CONCEPTONTWERP IN DE ADRIA INNOVATION HUB, EEN GEHEIM DEEL VAN DE PRODUCTIEFACILITEIT"

zegt Matjaz Grm, de directeur van Adria Mobil die de leiding had over dit nieuwe project.

We hebben naar de jachtbouw en de nieuwste ontwikkelingen in interieurdesign gekeken voor inspiratie. De ervaring die de Supersonic biedt, is uitermate belangrijk voor het topstuk van onze camperlijn.

We kozen voor Mercedes-Benz als basisvoertuig omdat het merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en prestaties, en een ongeëvenaard verfijnde rijervaring biedt.

ONS DOEL

Een nieuwe iconische lijn geïntegreerde Adria-campers creëren die ontworpen is voor diegenen met een passie voor het uitzonderlijke, het beste. Een lijn die zonder compromissen comfort en functionaliteit combineert voor een ongekend gevoel van welzijn.

Supersonic is vandaag al een blikvanger, maar gezien zijn verfijnde en elegante ontwerp en tijdloze prestatiekenmerken hebben we ook een icoon voor morgen gebouwd.

Met hoogwaardige precisie ontworpen voor tijdloze prestaties en met Euro6 2,0 l 150 HP of 170 HP dieselmotoren met automatische 9G-Tronic-versnellingsbak. Adria Comprex-carrosserie en dubbele bodem op een AL-KO chassis met elektronisch stabiliteitsprogramma voor dubbel- en drieassige modellen om vier inspirerende indelingen mogelijk te maken.

SUPERSONISCH REIZEN – EEN FEEST VOOR DE ZINTUIGEN

Het verhaal van de Supersonic kan in vier hoofdstukken worden opgedeeld:

Ontwerp

Prestatie

Innovatie

Ervaring

Comfortabel wonen met een elegant interieur, in elkaar overlopende leefruimten en een regelbare omgevingstemperatuur voor een ongekend gevoel van welzijn. Gebouwd volgens de thermische standaarden van Adria, inclusief Alde-verwarming en semi-automatische klimaatregeling van Tempmatik.

DE NIEUWE SUPERSONIC - DE INDELINGEN

De Supersonic-campers zijn verkrijgbaar met twee of drie assen en in vier geïnspireerde indelingen.

PERSONALISEREN

Je kunt personaliseren met behulp van een selectie keuken- en badkamerbladen, wandbekleding, textielstoffen, zachte stofferingen en andere in de fabriek aangebrachte opties.

Ontdek meer over

KEN JE DE SONIC AL?

Een nieuwe generatie geïntegreerde campers die zijn gebouwd op de Fiat Ducato en stijl, prestaties en comfort bieden, allemaal in één ontwerp.

Ontdek meer over