Caravans
DE NIEUWE GENERATIE ALTEA

Ontworpen voor wonen met meer comfort!

Ontdek de nieuwe generatie Altea, de nieuwste versie van deze populaire lijn caravans van Adria.

EEN NIEUW ONTWERP BOMVOL INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. EEN EENVOUDIG MODERN ONTWERP, ZOWEL BINNEN ALS BUITEN. HIJ IS LICHTER EN COMFORTABELER DAN ZIJN POPULAIRE VOORGANGER. HIJ HEEFT ALLES WAT EEN GEZIN, ZELFS EEN GROOT GEZIN, NODIG HEEFT VOOR EEN ZORGELOZE VAKANTIE. WE HEBBEN OOK GEWELDIGE INDELINGEN VOOR KOPPELS. EN OOK DE HONDEN ZIJN WE NIET VERGETEN MET EEN AANTAL NIEUWE HONDVRIENDELIJKE KENMERKEN.

"De ontwerpers van Adria zijn zeer nauwkeurig te werk gegaan om de caravan lichter te maken, de opbergruimte te vergroten en extra functies toe te voegen. Het gewicht is gereduceerd door de meubelbouw te optimaliseren. De optimalisatie is een combinatie van nieuwe materialen voor de carrosserie en een vario-x-chassis voor de grotere modellen."

Erna Povh, manager voor het caravanprogramma van Adria

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Je kunt de kenmerken verwachten waar Adria om bekend staat, zoals het strakke ontwerp van de achterkant, grote ramen (bij de meeste indelingen), ruime opslag voor gasflessen en stijlvolle aluminium wielontwerpen.

Kwalitatief chassis van AL-KO inclusief Vario-X voor meer wendbaarheid op de weg (1500 of 1700 kg, standaard chassis 1300 kg). 

EEN ECHT THUISGEVOEL 

Een frisse benadering van een huiselijk interieurontwerp, een fijne mix van gebruiksgemak met lichte aanrakingen en doordachte oplossingen, met name op het gebied van opslag.

De verwarming is van Truma.Optionele elektrischevloerverwarming is beschikbaar.

ZACHTE STOFFERINGEN

Te personaliseren met een selectietextielstoffen en kussens.

EIGENTIJDSE LEEFGEDEELTES 

Geniet van zorgeloos wonen in ruimten die in elkaar overlopen en waar rekening is gehouden met het beoogde gebruik van de ruimten. De salon en dinette bevinden zich in een lichte ruimte, het middelpunt van de caravan, en de dinette kan eenvoudig worden ingeklapt tot een extra bed.

De nieuwe keuken is compleet met eenpraktisch werkblad en handige opbergruimten.
 
De Ergo-badkamer is een aangename privéruimte om je op te frissen en biedt nog meer innovatieve opbergoplossingen.

SYMALITE®WIST JE DAT?

Het exterieur van de Altea is van glasvezelversterkte kunststof en Symalite®-thermoplastisch composietmateriaal. Dit materiaal is lichter, heeft een hoge geluidsisolerende en warmte-isolerende werking en recyclingeigenschappen.

INDELINGEN

Altea biedt ook nu een ruime keuze aan indelingen. Hierbij zijn alle bedformaten met Evopore®-matrassen beschikbaar, praktische verlichting en USB-poorten en aanvullende opslag voor telefoons, boeken en brillen.  

Verder is er ook een indeling met speciale kenmerken beschikbaar, zoals de flexibele stapelbedoplossing en de optionele hondenmat.

Ontdek meer over