Unknown
-- / --

SPOZNAJTE

CORAL

14

Novi Coral je kot nalašč za tovrstno potovanje v dvoje, saj omogoča veliko udobja, novi tlorisi z  "Odprtim salonom" za leto 2019 pa imajo celo dodatno posteljo v jedilnem prostoru. Če potujete z družino, na primer z dvema otrokoma, je za vas prava izbira vozilo Coral.

Coral ponuja vrhunsko udobje z odlično prostorsko razporeditvijo, tla v eni ravnini in izbiro oblikovne zasnove notranjosti ter blaga. Sistem ogrevanja po izbiri: Alde, Truma in Webasto.

 

RAZMIŠLJANJE ONKRAJ MEJA

 

Vozilo Coral z ekskluzivnim dnevnim prostorom s pogledom v nebo

CORAL SUPREME

CORAL PLUS

CORAL AXESS

670 DL*

670 DC*

600 SC**

NOVI TLORISI ZA SEZONO 2019

 

Modeli Coral so na voljo v dolžini od 6,6 m do 7,5 m in v kar 17 različicah. Novost v sezoni 2019 sta tlorisa z "Odprtim salonom" 670 DC in 670 DL z dvema zofama v dnevnem prostoru za več spalnega prostora in novi 600 SC Coral, ki je kompaktnejših od prejšnjih modelov.

* Na voljo modeli Axess, Plus in Supreme

** Na voljo modela Axess in Plus

supreme: NA VOLJO V VSEH DRŽAVAH EVROPSKE UNIJE, RAZEN V DRŽAVAH BENELUKSA IN ŠPANIJI. Plus: aNA VOLJO V VSEH DRŽAVAH EVROPSKE UNIJE, RAZEN V ŠPANIJI. Axess: aNA VOLJO V VSEH DRŽAVAH EVROPSKE UNIJE, RAZEN V ZDRUŽENEM KRALJESTVU, ŠPANIJI IN ŠVICI.

supreme/plus: NA VOLJO V VSEH DRŽAVAH EVROPSKE UNIJE, RAZEN V ŠPANIJI IN AVSTRIJI. AXESS: NA VOLJO SAMO V FRANCIJI IN VZHODNI EVROPI.

plus: NA VOLJO V VSEH DRŽAVAH EVROPSKE UNIJE, RAZEN V DRŽAVAH BENELUKSA, ZDRUŽENEM KRALJESTVU, ŠPANIJI, ŠVICI, AVSTRIJI IN NEMČIJI. Axess: NA VOLJO V VSEH DRŽAVAH EVROPSKE UNIJE, RAZEN V ZDRUŽENEM KRALJESTVU, ŠPANIJI, ŠVICI, AVSTRIJI IN NEMČIJI.

15