Nič se ne more primerjati z občutkom, ko se odpravite na pot in kampirate pod zvezdami

Vsakodnevno življenje nam lahko pobere veliko energije, zato se redko spomnimo dni, ki jih preživimo doma. Z vanom za kampiranje se lahko preprosto odločite in se odpravite na počitnice. Potujete lahko daleč ali pa si preprosto ogledate bližnje kraje, kot smo storili mi z obiskom osupljivega Jezerskega, ki je od našega doma v Ljubljani oddaljeno manj kot uro. Tako potovanje z osupljivim, kristalno čistim Planšarskim jezerom in dih jemajočimi razgledi je odlično za pohodništvo in kolesarjenje. Z novim Twin Supreme smo ubežali vsakdanu in pri tem nismo bili razočarani. Naužili smo se razgledov na prostrano nebo in naravne lepote Bohinjskega jezera, bisera vseh slovenskih jezer, ki je bolj umirjeno od njegovega bolj znanega soseda, Blejskega jezera. Poseben dodatek v vanu Twin Supreme je novo dvojno panoramsko strešno okno, ki v prostor vnaša svetlobo in občutek, kot da bivate v naravi. Če bivate v novem vanu Supreme ali v novih modelih Plus, cenite, kako pametno so Adrijini inženirji združili bivalni prostor in kabino v enem prostoru. Tako v notranjosti ni obsežnih predelnih sten, temveč nov prostor z oblikovno zasnovo podstrešnega prostora, zaradi katerega je lepši tudi osrednji del vozila. Gre za neke vrste križanca med vanom, ki ga pooseblja zunanji videz vozila, in avtodomom, kar izpričuje njegova notranjost. Oba modela sta izdelana s podvozjem Fiat Ducato z zmogljivim motorjem in koristnimi pripomočki za vožnjo. Na voljo je pet barv zunanjosti, z možnostjo vnaprejšnje namestitve vzvratne kamere in nekaterimi drugimi koristnimi dodatki, kot sta nameščen komarnik in električna drsna vrata. V notranjosti so na voljo novi tlorisi, popolnoma nove oblikovne zasnove in nove funkcije, vključno s pametno oblikovano kuhinjo in kopalnico.

21

20

Unknown
-- / --

Z novim strešnim oknom boste imeli ves čas občutek, da bivate pod nebom – tako podnevi kot ponoči.

»Bohinjsko jezero je eden naših najljubših kotičkov, saj ga obdaja naravnost čudovito neokrnjeno okolje.«

NOVA OBLIKOVNA ZASNOVA NOTRANJOSTI

Modeli Supreme so klasičnega, a hkrati sodobnega videza, in vključujejo notranjo opremo Onyx stil. Gre za privlačen, precej enobarven avtomobilski slog oblikovanja, ki je skupen mnogim vrhunskim blagovnim znamkam avtomobilov, pri čemer so omarice izdelane z visokim sijajem v beli barvi. Opremo lahko prilagodite po svojem okusu z izbiro blaga in novega, mehkega oblazinjenega pohištva. Pri modelih Plus, ki so izdelani v bolj tradicionalnem slogu v peščeno beli ali peščeno rjavi barvi, je prav tako na voljo pohištvo po izbiri.

NOVE REŠITVE

Nova kuhinja je čiste, dodelane oblike, ima veliko delovno površino z razširitvenim podaljškom, korito in dva gorilnika ter tri globoke predale z mehkim zapiranjem, ki so se izkazali za izjemno priročne za uporabo. Dopolnjuje jo nepogrešljiv 90-litrski kompresorski hladilnik (152-litrski pri modelih SPB in SLB). Jedilnica, ki se je izkazala za zelo prostorno z vrtljivimi stoli v kabini, nastavljivo mizo in pomožno poličko (uporabljala sva jo za vse – od skodelic za čaj ali kavo do tabličnega računalnika), je preprosto izjemen prostor, posebej zaradi velikega strešnega okna, ki je zamreženo in prezračevano za uporabo tako v poletnem kot zimskem času. Pravi užitek je bilo uporabljati tudi zanimivo, novo Dupleks kopalnico. Če premaknete premično steno, dobite kar dve kopalnici v enem prostoru (eno z umivalnikom in straniščem in drugo z veliko tuš kabino). Drugi modeli ponujajo tudi kopalnico, ki je povezana s spalnico (z ločenim straniščem in tuš kabino), spet tretji pa bolj klasične zasnove kopalnic.